Ima mesta, nije najobičniji kinez, ali je u svakom pogledu vidljivo poreklo - kinez. Ventilator montiran spreda se čuje, a, gownawa rešetka na prednjoj masci mi je izvolela da korodira. Dal` od znoja, dal` od nekih tečnosti koje ispijam, ne znam više, ali, jasno se `zarumenela`. U ćošetu. Nema ni par meseci, ali naravno, ne vraćam ga zbog toga. Montaža i ostalo unutra (napajanje je gore), ok, šrafless i to, fancy boje, klavir površine za otiske papaka i prašinu. Lim je tanak (dobro, ne zločinački kao kod JNC-ANS-KMEK-truć-muć), uglavnom, razlikuje se od dna, ali, prvenstveno dizajnom a malo manje kvalitetom.... Dakle: ukratko, mož` da prođe. O stavljanju prozirne stranice... imao si u Svetu Kompuktera feljton u kome se moduju kućišta, pa i to sa prozirnom stranicom je bilo nacrtano i objašnjeno (a možda i u hrvatskom BUG-u....nisam vše siguran), uz savete gde i kakav plexiglas da se kupi da bi `pasovao` kućištu....
uf, pa sta mislis, kakav je? ODLICAN, po meni, jedino sto mi se ne svidja su ove narandzaste zabice, ne zato sto su narandzaste, vec zato sto su od jeftine plastike, ali sve ostalo je odradjeno extra..
meni se svidja takodje sto je crno unutra i cini mi se da je dobro odradjeno za te pare. Iskreno mislim da za te pare nema nista bolje a povezacu ja taj prednji vent na moj fan kontroler, pa cu ga stisati ako je bas bucan toliko. Menjam sve u crno, ostao mi je samo jos da zamenim kuciste, sve ostalo je kupljeno u crnoj varijanti... i da, jel moze da se menja taj vent napred, da se skine i stavi neki drugi?
a sto se tice modovanja, radio sam to pre a sad nemam bas vremena i mrzi me iskreno... mislio sam mozda ima neka goitova stranica providna da se kupi i da pasuje na asgard!?
Fan se čuje, nije to neizdržljiva buka, a s obzirom da ubacuje vazduh, ok je i `smirenje` ili neki retardirani model koji ne galami toliko - nisam to uradio ali kao i na svakom kućištu, sve što se na njega stavi, može i da se skine. Ne znam za stranice, bem`li ga, ima tu standarda, to stoji, nego mi se nekako čini malo duže od tih standarda, pa..... ako uvoznik to nije već uvezao, ništa osim alata ne može ti pomoći.
Pogledaj im website, koliko se sećam, oni imaju u ponudi takve šupljoglave stranice, samo je biti ili ne biti da li ga je neko uvezao ili ne. Znaš ono: doš`o Šarić na brod i pita: šta je u ovom kontejneru? Pa, xigmatek prozirne stranice za kućišta.... Šta!?! Takva srawa ovde da trpim? Bacite to sve u more, treba tonu-dve koke da ugnezdim u kontejner..... P.S. Plastika je... uvek jeftina, a ova ovde i nije toliko kilava, tako da te to ne muči previše, to je ok. Ma, onako, nekako mi smrdi da je prava cena za ovo jedva 40€, ali u nedostatku cenovno rangirane konkurencije... to je što je. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Za te pare i malo vise neces naci bolje kuciste,stala je i vendeta 2 unutra ako ti nesto znaci.. Ja nema ama bas nijednu zamerku odlicno za svaki dinar... Sad naravno ipak 3600 dinara je ,sto znaci po sadasnjem kursu evra manje od 40e,za tako kuciste odlicna cena,o5 nemozes traziti perfekciju,za tako nesto moraces dati mnogo vise novca.... Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
ljudi znam ja sta bih da imam i da hocu da dam vise od 5000 dinara ili ti 50 e za kuciste! znam da je gamma kvalitetnija ali ona ima koliko vidim 4 externa 5,25 inchna bay-a a meni treba jedan od 3,25 jer mi je tog promera fan kontroler koji mora da stane takodje na kuciste jer planiram da kupim i dodatne ventova za gornju stranicu na toj gami!??
gde da nadjem taj neki adapter da napravim 3,5 incha bay od 5,25? kako drugacije da ubodem fan kontrroler napred?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.