U PITANJU JE HP 1220C, PROFESIONALNI STAMPAC, NA ZVANICNOM HP-OVOM SAJTU DA NE POSTOJI DRIVER ZA 7-ICU, DA ONA IMA OVAJ DRIVER U SEBI, MEDJUTIM GRESKA... KAD PRIKLJUCIM STAMPAC, UPITNIK U DEVICE MENAGERU.... NEKA IDEJA??????
idi na Control Panel\All Control Panel Items\Windows update\Change settings i izaberi opciju `check for updates but let me choose whether to download and install`
Win će početi da traži updateove na NEtu i javi će ti koliko je našao. Klikni na spisak važnih updateova i trebalo bi da tamo bude drajver. Chekiraj samo njega i ništa više i OK.
Imao isti problem sa istim stampacem...Resavas tako sto pustis Win da apdejtuje drajvere za stapac nakon sto ga priljucis...Apdejt ce potrajati malo,ali na kraju proradi.
:: odakle si ga update-ova, sa neta ili disc-a? windows update ili neki drugi? opisi mi proces kako si tacno radio? plz jako mi je vazno Sa neta. Prikljucis stampac i kad te win obavesti da prepoznaje hardver ponudice ti sam da apdejtuje drajvere sa neta. Ili odes u Control panel/Hardware and Sounds/Devices and Printers...Nakon sto ga prilkjucis pojavice ti se ikonica HP DeskJet 1220c i odatle mozes da odradis apdejt...
Ja sam Win-u dozvolio da potrazi sam drajvere na netu i da ih instalira...Nakon toga je stampac proradio.
A kako resavas problem kad je stampac mrezni tj na racunaru sa XP-om a onda `share` ostalima, jedan kolega ima Win7 32-bit i nece pa nece sve smo probali ostalo je jos samo da mu pevamo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: pokusacu tako pa jawljam.... hwala u svakom slučaju... samo jos jedno pittanje, koji windows koristis? pozz :: Windows 7 Ultimate x6 :: :: Molim i drugi put. :: :: :: DaSickSystem
:: A kako resavas problem kad je stampac mrezni tj na racunaru sa XP-om a onda `share` ostalima, jedan kolega ima Win7 32-bit i nece pa nece sve smo probali ostalo je jos samo da mu pevamo..
Mislim da je najbolje resenje da se uzme ruter sa printer potrom i da se preko njega priveze stampac sa ostalim racunarima. Kolega u firmi ima 4 racunara,2 sa XPom i 2 sa Vistom...HP ploter prihvata stampu sa svih racunara,ali je privezan na ruter, dok HP laser koji je sherovan i privezan na racunar sa XPom ne prihvata da stmapa sa Viste vec samo sa dva racunara na kojima je intaliran XP...Verovatno moze da se podesi i sherovanjem izmedju Viste i XPa,ali ja o umrezavanju znam samo najosnovnije stvari i nisam znao to da uradim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.