Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Leadtek tv2000xp expert i daljinski, problem zvuk!?!? pomoc!!
STRANA 1 OD 1
Ultras1991 Leadtek tv2000xp expert i daljinski, problem zvuk!?!? pomoc!! 16.03.2010. 19:42 T25335

status: user
broj poruka: 301

ovako, danas sam instalirao doticu tv kartu na windows 7 32 bit, sa najnovijim drajverima za nju i wondows 7 32 bit sa leadtek oficijelnog sajta. instalirao sam i software winfast pvr2 koji sam takodje skinuo sa oficijelnog sajta leadtek-a!

sve je proslo normalno i nasao sam kanale, imalo je zvuk i sve je radilo normalno, preko tastature. probam da upalim jos jednom pvr2 preko daljinca i opet sve radi... ugasim pvr 2.. I KADA SAM DRUGI PUT HTEO DA UPALIM PVR 2 PREKO DALJINSKOG, OD TADA PA NA DALJE NIKAKO NEMA ZVUKA!!!

sva podesavanja u winfast za line out i line in su ostala ista, nisam nista dirao! deinstalirao sam sve drajvere i pvr 2 i opet ponovo instalirao i opet isto! posle prvog paljenja pvr 2 na daljinski i gasenja, svako sledece paljenje pvr 2 nema zvuka na kanalima!! sta je to??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx kako bese 16.03.2010. 19:48 #197077

broj poruka: 2931
bilo je 1000 tema vezanih za taj problem, ne mogu tacno da se setim. valjda u recording control zvucne treba da stavis what u hear a u play control aux ili cd, tako nesto. pretrazi forum, ima sigurno

Ultras1991 .. 16.03.2010. 20:21 #197084

broj poruka: 301

namesteno ljudi, snasao sm se, hvala...

Mixx Re: .. 16.03.2010. 20:48 #197091

broj poruka: 2931
pa objasni u cemu je bila fora, bice ih jos sa tim problemom

::
:: namesteno ljudi, snasao sm se, hvala..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs