samo lepo podesi izvor zvuka za reprodukciju i snimanje i radice bez problema. Izvor zvuka za snimanje i reprodukciju mora biti identican, u zavisnosti jer ga uzimas iz kartice, sa cincevima, ili audio kablicem, sa ploce.
Nema bolje PCI karte od experta za te pare a i za dosta vece...
Ne da nema nikavih problema, nego perverzo dobro radi, evo ni Runi se ne buni nakantao ovaj Milan i otishao da spava...
To su ti drajveri, rade ko sat, a PVR 2 je software, koji je odlican, sve pohvale za hardware a i software ove karte: dobar daljinac dobar tjuner odlican software snimanje odlicno odradjeno time shifting PVR2 software bruka dobro odradjen teletext odlicno odradjen
Jedno pitanje.Ja pokusavam da pokrenem Prolink PixelView TV pro tjuner koji je star 8-9 godina na Win 7.Uspeo sam da ubodem neki drajver za njega posto je baziran na cipu Conextant fusion BT878 ali imam problem sa softverom za prikaz.Probao sam PixelView station i ruski FlyDS koji ne rade kako treba.Da li postoji jos neki univerzalni program za koriscenje TV tjunera?
Ljudi ja imam problem sa zvukom na toj TV karti na Win 7 Ultimate x64. Naime skinuo sam drajvere i softver sa zvanicnog leadtek sajta,instalirao i slika odlicna,ali zvuka nema uopste.Evo vec 2 dana se nerviram da podesim to i nesto me nece.Probao sam sve kombinacije koje sam imao na raspolaganju i neide. Dakle,Leadtek Winfast TV 2000 Expert i pomagajte ako nesto znate.Hvala unapred.
Daute vidi ja u PVR2 imam samo opcije za Line in HD Audio i Mikrofon HD Audio,ništa više,zvučna mi je SoundMax HD Audio koja ide uz matičnu Asus Maximus formula i narvno sa nje sam i doveo zvuk na TV kartu,ali na istoj nemam opciju za SaundMaxa u PVR2 što mi je za divno čudo jer mi na XP-u tu opciju daje i naravno sve radi savršeno. Stvarno neznam šta se dešava.
E,u tome i jeste moj problem što ja u ponudi uopšte nemam moju zvučnu karticu.PVR2 je uopšte nevidi i nedaje kao opciju za biranje,tj u padajućem meniju nema moje zvučne karte!? (SoundMax HD Audio)-nepostoji u padajućem meniju.
Evo najzad sam uspeo da sve podesim kako valja,stvar je bila u drajverima za soundmax za moju matičnu ploču i evo sad sve radi kao i na xp-u.U svakom sučaju daute hvala ti na sugestijama.Pozzzz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.