razbijam se da nadjem ps2 na usb konektor. Hocu stari mis da nakacim na usb jer nova ploca nema ps2 ulaz,a ne bih da menjam mis zbog toga,stari me sluzi savrseno vec 4 godine. Help,neko
Moguce je.Postoji ps2 na usb. Ja sam to kupio pre nekih 2 godine u nekoj prodavnici u Bulevaru Kralja Aleksandra u Bg,iznad Vukovog spomenika,ali ne znam kako se zove prodavnica. Platio sam oko 400din mozda i manje nesecam se.
jaooo care...posaljes mi ja placam sve . posaljem ti na mail podatke posaljes aksom paket sutra ako moze...i kazi cenu koju hoces,ne treba da mi poklonis,toliko sam ocajan da bi platio kol`ko `oces
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Imam ja 2 - 3 komada takvih konektora, pokloniću ti ih sve. Samo je problem kako da dođeš do njih. Ja sam iz Beograda :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Rado ću ti poslati konektor, pošalji mi na mail podatke da se dogovorimo. Što se tiče cene, jedno pivce će biti dovoljno
Znači, imam jedan kao produžni kablić, sa jedne strane ima USB, on ide u ploču, a sa druge ima 2 PS/2 ulaza, tako da možeš da priključiš i miša i tastaturu. Valjda će jedan USB port na ploči moći da prepozna miša i tastaturu zajedno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: jaooo care...posaljes mi ja placam sve . posaljem ti na mail podatke posaljes aksom paket sutra ako moze...i kazi cenu koju hoces,ne treba da mi poklonis,toliko sam ocajan da bi platio kol`ko `oces :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Imam ja 2 - 3 komada takvih konektora, pokloniću ti ih sve. Samo je problem kako da dođeš do njih. Ja sam iz Beograda :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
poslato na mail.hvala!!! inace ploca ima 1 ps2 na njemu je tastatura vec nakacena ali mi fali ovaj za mis.
@sky,eseses se vec javio,tako da ce mi on poslati a tebi hvala u svakom slucaju,cenim to
:: Rado ću ti poslati konektor, pošalji mi na mail podatke da se dogovorimo :: Što se tiče cene, jedno pivce će biti dovoljno :: :: Znači, imam jedan kao produžni kablić, sa jedne strane ima USB, on ide u ploču, a sa druge ima 2 PS/2 ulaza, tako da možeš da priključiš i miša i tastaturu. Valjda će jedan USB port na ploči moći da prepozna miša i tastaturu zajedno :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: jaooo care...posaljes mi ja placam sve . posaljem ti na mail podatke posaljes aksom paket sutra ako moze...i kazi cenu koju hoces,ne treba da mi poklonis,toliko sam ocajan da bi platio kol`ko `oces :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Imam ja 2 - 3 komada takvih konektora, pokloniću ti ih sve. Samo je problem kako da dođeš do njih. Ja sam iz Beograda :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Bitno je da se pomazemo i da to fercera..Sve ostalo je nevazno..Inace mene ovaj tvoj drugar Skar vabi da dodjem tu kod vas da me napije radzom-lud covek,ubio bi se od jedne..Cekamo i Ishmerish-a da dodje pa da okrenemo i prase na raznju uz po koje pivo :)
Bogami za Ishmerisha ima da se nacekamo... iz kojih ste vi krajeva svi, ovde se izgleda ljudi, pored sto se kulturno uzdizu uz pomoc dosta pametnih ljudi, i spajaju sa raznih nasih krajeva... i to je jako lepo !!!
Ja sam iz podrinjskog dela ovi gore su vooojvooodjani :P (mislim na docu i ishmerisha i skara koje sam ja pomenuo) ..Ovi ostali su verovatno iz Begisha.. Pa zar nije poenta da se svi lepo slazemo i naravno da se tu i neka prijateljstva sklope.. Ja recimo imam vec jedan broj prijatelja na koje mogu da se uzdam i sa kojima sam stvarno dobar (medjusobno se respektujemo) a upoznao sam ih preko foruma..
:: Da odem u veliki OF :: :: Bogami za Ishmerisha ima da se nacekamo.. :: iz kojih ste vi krajeva svi, ovde se izgleda ljudi, pored sto se kulturno uzdizu uz pomoc dosta pametnih ljudi, i spajaju sa raznih nasih krajeva... i to je jako lepo !! :: :: sorry za of :: :: :: :: Bitno je da se pomazemo i da to fercera..Sve ostalo je nevazno..Inace mene ovaj tvoj drugar Skar vabi da dodjem tu kod vas da me napije radzom-lud covek,ubio bi se od jedne..Cekamo i Ishmerish-a da dodje pa da okrenemo i prase na raznju uz po koje pivo : :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
zato i pitam, ja sam iz vooojvoooodine isto, godinama citam berzu, a tek od skoro sam clan, ali svaki dan sam mnoooogooo vremena na njoj, naravno kad imam vremena
elem, upravo to i kazem, drago mi je da se ljudi druze, i sticu prijateljstva na ovakav nacin
:: Ja sam iz podrinjskog dela ovi gore su vooojvooodjani :P (mislim na docu i ishmerisha i skara koje sam ja pomenuo) ..Ovi ostali su verovatno iz Begisha. :: Pa zar nije poenta da se svi lepo slazemo i naravno da se tu i neka prijateljstva sklope. :: Ja recimo imam vec jedan broj prijatelja na koje mogu da se uzdam i sa kojima sam stvarno dobar (medjusobno se respektujemo) a upoznao sam ih preko foruma. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Da odem u veliki OF :: :: :: :: Bogami za Ishmerisha ima da se nacekamo.. :: :: iz kojih ste vi krajeva svi, ovde se izgleda ljudi, pored sto se kulturno uzdizu uz pomoc dosta pametnih ljudi, i spajaju sa raznih nasih krajeva... i to je jako lepo !! :: :: :: :: sorry za of :: :: :: :: :: :: :: Bitno je da se pomazemo i da to fercera..Sve ostalo je nevazno..Inace mene ovaj tvoj drugar Skar vabi da dodjem tu kod vas da me napije radzom-lud covek,ubio bi se od jedne..Cekamo i Ishmerish-a da dodje pa da okrenemo i prase na raznju uz po koje pivo : :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: ::
sky,treba da dodjes da vidis ti kako se ugosti gost na vojvodjanski nacin... Na radzu,pivo,i domace specijalitete... Skar i ja bi vas ugostili...Ih bre nadam se da ce biti prilike cim se Ishmerish vrati sa broda ,ma morate doci na praasence,pivo,opustanje...Mi smo u Zrenjaninu,a i ja mislim da bi bilo jako lepo da se okupi neka fina ekipa sa Berze,svako je dobrodosao...
ne znam sto ne bi radila,ali nisam probao,jer tastatura mi je utaknuta u ps2 na ploci,treba mi samo za mish
:: Imam i ja 1 komad, ali rikno :) + WD Passport 320GB i on rikno :), nego jedno pitanje hoce li da radi USB tastatura u BIOS-u, sa tim adapterom :: :: Pozdrav!
ah Zrenjaninci ala ste se nasli.... ja sam iz Indjije...nije daleko obilazi se nasa Vojvodina dosta.....
:: sky,treba da dodjes da vidis ti kako se ugosti gost na vojvodjanski nacin... Na radzu,pivo,i domace specijalitete... Skar i ja bi vas ugostili...Ih bre nadam se da ce biti prilike cim se Ishmerish vrati sa broda ,ma morate doci na praasence,pivo,opustanje...Mi smo u Zrenjaninu,a i ja mislim da bi bilo jako lepo da se okupi neka fina ekipa sa Berze,svako je dobrodosao.. :: :: Adamadam-i na tebe da racunamo odakle si ti :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: ::
Imamo i mi konja za trku..Ne sumnjam da je kod vas na poseban nacin docek odlican ali i ovde se zna ko je pravi domacin I ja se tome nadam da se sretnemo svi pa makar ta neka odabrana ekipica pa da se raspali zezancija i da se zapeva ako treba :) Zao mi je sto se sa Ishmerishem nisam nasao,bila je kombinacija da se vidim sa njim u BG-u ali ja sam nekih problema imao i nisam mogao da dodjem..Valjda cemo sad organizovati nesto kad se vrati.. Covece al vreme leti..U jeeeeeee....
:: razbijam se da nadjem ps2 na usb konektor. Hocu stari mis da nakacim na usb jer nova ploca nema ps2 ulaz,a ne bih da menjam mis zbog toga,stari me sluzi savrseno vec 4 godine. Help,neko :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
Da te ne razocaram, nije adapter nista specijalno ali se mora koristiti uredjaj koji je predvidjen da podrzava rad sa oba standarda, ako nakacis misa ili tastaturu koja ne podrzava USB standard ona ti nece raditi preko takvog adaptera. Bitna je podrska oba protokola PS/2 i USB od strane samog uredjaja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.