Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem sa HP Inkjet stampacem i kertrdzima
STRANA 1 OD 1
rremic Problem sa HP Inkjet stampacem i kertrdzima 24.02.2010. 13:40 T24801

status: user
broj poruka: 60
Imam HP PSC 1510, nije nesto mnogo u upotrebi, al posto ima skener na sebi koristim ga povremeno kao drugi stampac. Al nece da stampa... Prvo sam mislio da su mi kertridzi prazni, odem i napunim ih, vratim se i opet nece da stampa. Ja odem kupim nove ketridze, stavim ih i opet nista. Samo blinkce lampica na stampacu `proverite kertridze`... Neka pomoc? Sta moze da bude? Da li se isplati popravljati? Jel moze neka preporuka za neki servis da odnesem (jos kad bi bio na cukarici :D ) ?

E da, sta da radim sa kertridzima, jer imam jedne napunjene, i jedne nove koje sam isprobao, znaci skinuo onu foliju sa njih. Jel postoji neki nacin da ih zastitim, tj da li oni mogu da stoje a da ne zapeknu, jer ocigledno nije problem do kertridza, vec do stampaca..

Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
venston stampac hp1510 23.02.2011. 14:48 #298325

status: user
broj poruka: 1

imam ja ista takva dva stampaca, postoji mogucnost da si ostetio leziste ketridza te da stampac ne registruje ketridze.
Mozemo resiti problem javi se na e-mail
anticnovica@yahoo.com
Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs