E ovako, nista posebno mi ne treba, ako imate da predlozite neku jeftinu tastaturu da ima prikljucke za sound i mic, i da ima par multimedialnih tastera (pojacavanje, smanjivanje, stop i sl)
Evo ovu sam kupio zetu, A4tech KX-5MU, ima usb, slušalice i mic, izgleda ok, ima i onaj cross mehanizam valjda ga zovu (meki tasteri, kao na laptopu). Ima da se nađe srpska i engleska.
Tu sam tastaturu imao i ja i nisam uopste bio zadovoljan njome! Slova `u,i,o,p` cesto nije prihvatala, a posto znam cesto da prekucavam neki tekst (pa ne gledam cesto u ekran) kada pogledam u monitor imam sta i da vidim - gomila ovih slova nedostaje... Kvalitet same tastature nije nesto posebno s` obzirom na cenu (ja sam je platio 1400 din.)... E sad sve zavisi sta je za tebe jeftino! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
josh jednom da predlozim a4tech x7 g800 gamer, 3 brzine, gumeni wsad i strelice, ima prikljuchak za slushke, mic, usb + multimedija. Jesta da je gemerska, ali opasno dobra tastatura, jedina mana shto moze ponekad previshe brzo da odkuca pa se izgreshe razmaci mala i velika slova. Ako nisi za ovu varijantu, onda slim ali neku kvalitetnu ili neku sasvim trecu sa multimedijom. pozdrav
li be bate, dal je josh nisi nashao?? xaxaxa Shto ne pogledash neku stariju takvu, slichnu, ili noviju takvu?? Ili i njih nema?? Onda bolje da trazish neku drugu, jebiga......
:: :: :: da a4tech x7 g800 ali gde je naci? gde je sigurno ima ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.