To i ja mislim da je haf zakon pa sam hteo cuti komentare za tt armor jer bruka izgleda ovako :) Inace nabavio sam i7 920, ati sapphire 5870, asus rampage 2 extreme i corsair hx1000w, sutra idem po kuciste, ram, hard i cd rom :)
U svakoj varijanti je bolji Cooler master. Ja isto gledam neko kuciste za sebe... Ja bih obratio paznju i na Storm sniper. Nije velika razlika u ceni a kuciste je vrhunsko.
Super makina i izbor komponenti, mada HX1000 gura tri radeona 5870 levom cipelom, i ja ga imam ali zbog mnogo više potrošača u kućištu. Ocena 11/10.
:: :: To i ja mislim da je haf zakon pa sam hteo cuti komentare za tt armor jer bruka izgleda ovako : :: Inace nabavio sam i7 920, ati sapphire 5870, asus rampage 2 extreme i corsair hx1000w, sutra idem po kuciste, ram, hard i cd rom :) :: :: :: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2 :: http://www.youtube.com/watch?v=IYVEobBH0F :: ::
Zato sam i uzeo kad me keva vec casti da sam miran realnih 5 god jos 2 5870 i jedno 5-6 hardova jer 1tb punim za 3 meseca i sve to lepo oc na AR2E sa kasnije nekim vodenim hladom :)
:: :: Super makina i izbor komponenti, mada HX1000 gura tri radeona 5870 levom cipelom, i ja ga imam ali zbog mnogo više potrošača u kućištu. Ocena 11/10 :: :: :: :: :: To i ja mislim da je haf zakon pa sam hteo cuti komentare za tt armor jer bruka izgleda ovako : :: :: Inace nabavio sam i7 920, ati sapphire 5870, asus rampage 2 extreme i corsair hx1000w, sutra idem po kuciste, ram, hard i cd rom :) :: :: :: :: :: :: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=IYVEobBH0F :: :: :: ::
Meni se svidja Chiftec dragon case ..video ga uzivo kod druga ,toliko je siroko da moz metnes svaku grafu,jedino sto je midi ,a ima shirinu jednog big towera
Tom Chiefteku, HAF932 šlajfuje po tintari. Inače nije loš.
:: Meni se svidja Chiftec dragon case ..video ga uzivo kod druga ,toliko je siroko da moz metnes svaku grafu,jedino sto je midi ,a ima shirinu jednog big towera
Za grafe je bitna duzina a ne sirina, a sto se tice dileme pa ne znam Armor+ je jako dobro i ogromno kuciste, ali ipak je HAF modernije bolji protok vazduha, mada ni sa jednim ne moze da se pogresi.
:: Meni se svidja Chiftec dragon case ..video ga uzivo kod druga ,toliko je siroko da moz metnes svaku grafu,jedino sto je midi ,a ima shirinu jednog big towera
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.