jutros sam slomijo moje stare sluske, e sad mi trebaj neke nove, pa neka preporuka, nebi bilo losae . Znaci ako imate da preporucite nesto ali max do 2000. sluske mi najvise trebaju za cs. i za druge igre, AJ PREPORUCITE NESTO JEFTINO A KVALITETNO xD
ide za philips, stvarno extra slushke, ima ih moj drug, i onako su velike i sa basovima, ma extra za muziku i igre(inache nikad, ali NIKAD ne bih davao tu kintu da bi igrao kantu!) poz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Odlicne slusalice, sa odlicnim zvukom...bass-om pre svega. Imam ih vec 2-3 godine i rade perfektno. Platio sam ih oko 1200din :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Canyon, HS10, i utisci su skroz pozitivni. Kvalitet zvuka, kvalitet izrade i materijala, pedantnost, i udobnost. Za amatersku upotrebu su i vise nego dobre. http://www.tehnomanija.rs/katalog/canyon-slusalice-cnr-hs10.html. Imas i 2 godine garancije. Naravno da postoje i vrhunske, tipa Creative, Altec, Sennheiser, ali u mom slucaju mi ne pada napamet da dajem 100 eu. jer nisam profesionalni audiofil. Sto se tice slusalisa za lazar007, mislim da bolje nece naci, jer je spreman da izdvoji do 2000 din. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.