Ja imam vec godinu dana LC POWER 6550 GP2 v2.2 550W i tera E7300 / 9600GT / 2x320GB WD / 4GB / DVD-RW... Tako da sam siguran da ce i to da radi bez problema... Tu bi mogao ladno neki LC od 420W, ali bolje uzeti na vreme jace... U tom cenovnom rangu, tesko da ima bolje napajanje...
to 6650GP3 ti ne bi imalo nekog smisla da uzimaš jer ne dobijaš razliku u kvalitetu, samo još snage a taj 550 bi ti gurao i ovo što imaš sad a i to što misliš posle da uzmeš, osim ako eventualno na leto prekoračiš plan i ove alkule s berze te nagovore da uzmeš neki i7 + fermija
jedino možda što to skuplje ima efikasnost preko 80% pa ti se razlika u ceni vrati kroz račun za struju
Ja ga ima več dve godine i radi bez problema. Imam Silent Green Power sa ventilatorom od 14 cm. Jedva da se čuje. Doduše mašina i nije zahtevna: E4400, GeForce 5600 Ultra-VIVO AGP, dva harda i dva DVD-RW.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Samo da navedem za LC6650GP3 silent giant,drug sa njim fura 7750 x2 na 3.0.ati 4870 1gb 5gb ddr2,dva harda i dvd vec godinu i po i radi stabilno ko stena.
To je to sto sam i ja otprilike mislio ali sam hteo da cujem jos par saveta od nezavisne komisije :) Onda ce da bude LC5550,pa ce jos malo da se ustedi za F3 500GB a na leto eventualno neka grafika ako cale casti za polozene ispite! i7+fermi,na to mogu samo da se nasmejem ( il da placem ne znam sta bi pre ),nazalost moje napajanje zivotnog standarda nema dovoljno snage za takvu investiciju :)
U principu su veoma slicna,LC je malo slabiji na 3.3V i 5V ali je jaci na +12V (bar na papiru) ,a i ne znam gde da nadjem taj model... Da ne komplikujem,LC5550 i to je to!
postavio temu ono kad se svi isvadjashe, ali dobro. Znachi to shto bi ti stavio moze da radi i na codegen, barem meni radi vec duze vreme dual core na 2.9, 8800gt, 3 giga rama(2 su hyper x), plocha ep35, jedan hd i jedan dvd. LC je naravno bolji, ali ako se planira kasnije kasnije kasnije:) za recimo jedno 2 3 godine ne bih isho sa LC-om. I sumnjam da LC ima uopste oko 80% efikasnosti, ali to koje planirash bice dovoljno za tu konfu koji mislis da uzmes. Najbolje koje ima od LC-a je 6650, ali u tom cenovnom rangu ima i boljih reshenja. Tako ako ne uzimas jechu konfiguraciju, taj 5550 ce ti biti dovoljan. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.