Da li neko ima logitech rx720? Uzeo bih ga, pa me intresuju vasa iskustva. Vec sam imao rx1000, prezadovoljan sam, savrsen zicni mis za (napredno)-prosecnog korisnika, a sad bih ili rx720, ili ako kazete da nije nesto, rx1500 ili rx1000.
ha pa da te cene,na itsvey sam gledao da je cena 35e... ako si bio zadovoljan sa rx1000 koji je po meni prosecan mis,onda ces sigurno biti zadovoljan i sa ovim,jedino nadji neke kvalitetnije baterije punjive da se resis zajebancije,evo kod mene VARTA od 2100mah drze i po 3 meseca,uz svakodnevno njakanje...
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Nasao sam za 25e, ali ko zna da li ga stvarno ima... Sta mislite kakav je, na netu nema nista o njemu :: :: Sve se vraca, sve se placa. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.