To je bacaje para...ti logitech imaju vezane tastere kretanja i svi su u jednom krugu, od preciznosti se mozes oprostiti...imam 3 takva i jedan:
DUAL SHOCK za PlayStation 2 + adapter za USB...to je najbolja kombinacija na svetu...ne postoji nista kvalitetnije i bolje...a cena toga nije 2900din...
Core2Quad Q6700 3.4GHz 1.42V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Logitech X-540 5.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W
Ako hoces da bacis pare i volis da imas ime, kupi Logitech RumblePad II. Ako ces da se igras kvalitetno za male pare, Gigatech, SA-100X. Radi za sve pare(750 din sa analogom,dual shock). Bruka koliko izdrzljiv i koliko kvalitetno uradjen, za male pare. Postoji model od 850din koji ima usb+ konektor za Sony PS. Imas da kupis 4 ili 5 ovakvih za jedan Logitec, pa razmisli, da li vredi davati za PC tolike pare za Gamepad? Ja sam uvek za prvu opciju, ali kad vidim kod nekog drugog da neki ` jeftinjak` radi extra, cesto se odlucim za ovo drugo.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Ja sam uzeo jedan jeftiniji oko 900 din. isti kao onaj za Sony 2 ( bitno da imas analog za te konzolaske igre, jedino to) da igram preko emulatora neke igre. Inace uopste za PC ne treba dzojped i bacati pare na skupe modele jer su igre prilagodjene misu i tastaturi u 90% slucajeva.
Nije PC konzola nego se igre rade za mis tastatura kombinaciju.
:: Ako hoces da bacis pare i volis da imas ime, kupi Logitech RumblePad II. Ako ces da se igras kvalitetno za male pare, Gigatech, SA-100X. Radi za sve pare(750 din sa analogom,dual shock). Bruka koliko izdrzljiv i koliko kvalitetno uradjen, za male pare :: Postoji model od 850din koji ima usb+ konektor za Sony PS :: Imas da kupis 4 ili 5 ovakvih za jedan Logitec, pa razmisli, da li vredi davati za PC tolike pare za Gamepad :: Ja sam uvek za prvu opciju, ali kad vidim kod nekog drugog da neki ` jeftinjak` radi extra, cesto se odlucim za ovo drugo :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
po meni, Rumblepad je daleko bolji od Chill-a, a apsolutno se ne slazem s tim da su njihovi Gamepad-ovi bacanje para, lupate...`ti logitech imaju vezane tastere kretanja i svi su u jednom krugu`, ma molim te, sta si hteo da kazes?? Otvarao sam ih, i otvarao sam i Sony-jev gamepad, manje vise su uradjeni po istom principu, ali Sony je ipak kvalitetniji po izradi, i konstruisan je da se gumice ne trose toliko puno kao kod ostalih, ko je otvarao zna sta pricam, zaeban je samo za sklapanje nazad, uh..
Logitech od 500 dinara koji ima svoj specifican dizajn je keva za PES i NBA. Offtopic ima stvar na 1 USB 2 gamepada :), ja sam se neko vreme za taj Chillstream, ali sam skontao da je to cisto bacanje para, kupi ti neku tastaturu za te pare :).
ja ga imam i nisam ni malo zadovoljan sa njim...to sto hladi ruke,to ladi ko blesav... plastika mi nije na zavidnom nivou,nekako mi je mali za normalne sake,tasteri su tvrdi,pecurkice premekane za igranje,mozda u nekim avio simulacijama dobro,ali za fusbal oce da preskace.... ne znam mozda sam malo prezahtevan,ali logitech precizion je mnogo cvrsce odradjen,samo nema analog
::ja ga imam i nisam ni malo zadovoljan sa njim...to sto hladi ruke,to ladi ko blesav.. ::plastika mi nije na zavidnom nivou,nekako mi je mali za normalne sake,tasteri su ::tvrdi,pecurkice premekane za igranje,mozda u nekim avio simulacijama dobro,ali za fusbal ::oce da preskace... ::ne znam mozda sam malo prezahtevan,ali logitech precizion je mnogo cvrsce ::odradjen,samo nema analog
Imam 2 ovakva. Velika prednost je sto su bezicni i sto mogu sa njima opusteno da se zavalim ispred LCD TV-a. Kvalitet izrade je prilicno dobar, akaju se kod mene vec skoro dve godine, o nepreciznosti nema ni reci niti o lagovanju komandi.
Predpostavljam da bi jedino Microsoftov Xbox 360 wireles gamepad bio bolji izbor u mom slucaju, zbog vece podrzanosti u raznoraznim igrama (Xinput vs Directinput), ali tada ga kod nas nije bilo u prodaji, vec samo zicane varijante koje mi nisu vrsile funkciju. Ja sam moje Logitech-e platio preko 4.000,00 DIN svojevremeno.
Naravno da moze i to nikakva pc varijanta nego bas x360 kontroler, to je potpuno isto. Instalira se mali drajver sa ms sajta i to radi kao bombona. Ovo vazi za zicni, a za bezicni je malo druga prica.
:: Vi hocete da kazete da xbox 360 controler moze na pc :: :: Ili sam ja lud :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.