:: Da li je napajanje od 400w sa 14A na 12V grani dovoljno za :: 4800+ 65 :: 2xSATA2 HD :: DVDR :: 8500G :: 690G M :: 2x1GB DDR2 :: :: Hval :: :: Open source software rules!!!
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp naravno, podrazumeva se da je napajanje renomiranog proizvodjaca koji ugradjuje kvalitetne komponente sposobne da odrze deklarisanu snagu i posle visegodisnjeg koriscenja ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
daj bre ljudi,ne zavaravajte se vise...NAJJADNIJI,najslabiji kinez od 400w koji postoji ce poterati neki osrednji dual procesor i jos jacu grafiku tipa,8600 i sl... PROVERENO hiljadu puta...Koliko dugo ce raditi,e to je pitanje,ali da moze da potera MOZE!!!
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp :: naravno, podrazumeva se da je napajanje renomiranog proizvodjaca koji ugradjuje kvalitetne komponente sposobne da odrze deklarisanu snagu i posle visegodisnjeg koriscenj :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
koristio sam extreme power calculator i nije frka za to,nego me je bunilo to sto ima 14A na 12V grani,to je sve... Hvala! :D Open source software rules!!!
potpuno se slazem, samo sam malo drugacije rekao da bih odvratio coveka od eventualne kupovine kungfu napajanja. ovo ce da radi i na pravih 250w. jos jednom da podvucem ono sto smo obojica konstatovali, radice i na kinezu neko vreme... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: daj bre ljudi,ne zavaravajte se vise...NAJJADNIJI,najslabiji kinez od 400w koji postoji ce poterati neki osrednji dual procesor i jos jacu grafiku tipa,8600 i sl... PROVERENO hiljadu puta...Koliko dugo ce raditi,e to je pitanje,ali da moze da potera MOZE!! :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp :: :: naravno, podrazumeva se da je napajanje renomiranog proizvodjaca koji ugradjuje kvalitetne komponente sposobne da odrze deklarisanu snagu i posle visegodisnjeg koriscenj :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: ::
ako je neko konkretno napajanje u pitanju, sto odmah ne kazes koje pa da ga napljujemo? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: koristio sam extreme power calculator i nije frka za to,nego me je bunilo to sto ima 14A na 12V grani,to je sve.. :: Hvala! : :: Open source software rules!!! :: ::
@doca80 niko ne kaze da kinez nece da izgura te takve pa mozda i jace konfiguracije, ali glavno pitanje je koliko ce te komponente izdrzati s tim napajanjem i koliko ce doticni izvor energije osakatiti pojedine komponente... Naravno moze da se desi i da opusteno radi 5 godina bez problema. Uglavnom covek je dobio odgovor za sta je hteo.
Ja bih malo preformulisao tvoj odgovor: nije glavno pitanje koliko će komponente izdržati sa takvim napajanjem, već, koliko će kung-fu da trpi takve komponente! Mslim, stvarno! 100 watti, 200 watti... 400 watti ko` da govorimo o sijalicama za piliće! Samo jednog dana kaže: ma je*ite se svi i PUFI!.... sa tim white-smoke-om. (U moje vreme bilo je whitesnake, a smoke je bio on the water, šta se u međuvremenu desilo sa tom IT naukom, đavo bi ga znao).
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: @doca80 niko ne kaze da kinez nece da izgura te takve pa mozda i jace konfiguracije, ali glavno pitanje je koliko ce te komponente izdrzati s tim napajanjem i koliko ce doticni izvor energije osakatiti pojedine komponente... Naravno moze da se desi i da opusteno radi 5 godina bez problema. Uglavnom covek je dobio odgovor za sta je hteo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.