Mislim da su sva od 600W 650W. Pa me interesuju vasi predlozi. Znaci od ovih 6600, 6650gp3, 6600gp2, 6600T, mozda ima jos neko, ali to sam na brzinu nasao, a bio sam po radnjama i svi ga hvale i kazu da ce moze vuce narednu platformu koju planiram da uzmem, to je i5 ddr3 i neka jacha karta kao 4890 ili njoj slicne jake karte. hvala unapred.
taj gp 3 nije los ali za tih 50 e mozes da uzmes mnogo bolje napajanje recimo imas u gigat*onu, skoro su ponovo stigla corsair 400cx koje je sigurno best buy do 50 tak eura...
ili moze da dodje u obzir i ocz stealthXstream 500 w takodje oko 5 000
I ja sam hteo da uzmem nesto od chieftec, CM, OCZ, ali mi preporuchuju ovaj LC od 650 kazu nije los, pa zato sam i postavi otemu da vim da li moze neka od ovih napajanja, ako ne, onda sta mislite da uzmem neka od ovih drugih marki koje sam naveo????
Ovih bih ti preporucio LC6650 GP3,ima aktiv PFC i 80+ sertifikat! I LC6600 GP2 je dobro ali posto i nije neka razlika u ceni bolje je ovo prvo.Ovaj Titan je nov tako da ne znam kakav je. Pozz
I ja preporučujem LC ali samo za low-end konfe i samo najslabiji model 420H koji pouzdano gura slabe konfe. Inače, nijedan ozbiljan sajt ne nalazi za shodno da testira LC napajanja bez obzira na solidne specifikacije, tako da ih ja ne bi stavljao na jaču igračku konfu. Imaš mnogo dobrih PSU-a sada kod nas i pogledaj neki Chief CFT, Silverstone ili AC 550.
Treba razgraniciti koliko su jake te igracke konfe.Ako se kupe dve high karte i napravi crossfire sigurno se nece uzeti u razmatranje napajanje bilo kog proizvodjaca ispod 700w i cene ispod 100e.Slazem se Dragg sa tobom da niko posteno ne istestira LC napajanja a sto je to tako ne znam.Mada na njihovom sajtu moze da se vidi da su mnoga napajanja dobila 80+ sertifikate i imaju aPFC.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: I ja preporučujem LC ali samo za low-end konfe i samo najslabiji model 420H koji pouzdano gura slabe konfe. Inače, nijedan ozbiljan sajt ne nalazi za shodno da testira LC napajanja bez obzira na solidne specifikacije, tako da ih ja ne bi stavljao na jaču igračku konfu. Imaš mnogo dobrih PSU-a sada kod nas i pogledaj neki Chief CFT, Silverstone ili AC 550 :: :: ::
dosta predloga, bas fino. Znaci definitivno da ne uzimam LC ako planiram da uzimam gore navedenu platformu. Raspititvao sam se danas popodne opet i chovek mi reche da uzmem OCZ, tako da cu verovatno njega. Ali dolazi i u obzir i Chieftec i CM, jel da?? Tako da ako uzimam od njih neka, 600w 650w ce biti dovoljno?? I da, neznam u kojoj klasi spada taj silverstone i AC 550, pa ako moze info!? hvala jos jednom.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
A sto da ne uzmes LC, jel to najgore moguce napajanje. Sta se bre ljudi toliko iznosite na Corsair, jel zato sto prave dobre memorije (i to je diskutabilno). Pre nego sto kupis napajanje procitaj ovde na forumu sta se sve desavalo ljudima sa raznim napajanjima ne moras da ides daleko unazad mozda mesec ili dva to ti je u toj sobici svega desetak tema sa po 10-20 postova.
Iscitaj sve to i bice ti mnogo jasnije nego ovo par odgovora koje si dobio na postavljeno pitanje.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: dosta predloga, bas fino. Znaci definitivno da ne uzimam LC ako planiram da uzimam gore navedenu platformu. Raspititvao sam se danas popodne opet i chovek mi reche da uzmem OCZ, tako da cu verovatno njega. Ali dolazi i u obzir i Chieftec i CM, jel da? :: Tako da ako uzimam od njih neka, 600w 650w ce biti dovoljno?? I da, neznam u kojoj klasi spada taj silverstone i AC 550, pa ako moze info!? hvala jos jednom :: ::
Ima raznih problema, ali to je eto poneki primerak, nije sigurno da svako napajanje mozda radi mozda ne, za ovog LC-a kazu da je dobar, i da moze, ali eto sad sam saznao da nece moci da izgura tu platformu koju sam naveo. A za Corsair ne znam bas, mozda ima malo vecu cenu nego sto treba jer je to 500w, da je vise pa onda ajde, mada ova CM i Chieftec nisu losa a imaju vise W, i trebalo bi sigurno da isporuche makar 450w 500w od mogucih 600.
hmm, da. Reko mi je chovek da ima tih i da zna koja je serija, tako da nece njega da mi uvali, tj reko mi je da ce probamo, i da ce mi odmah zameniti ako u skorije vreme pocne da zuji.
:: >Gare8 :: Bilo je žalbi na taj OCZ, pre svega na zujanje zavojnica. Ako ti se zalomi takav primerak nemoj to da trpiš, odmah ga vrati na zamenu :: ::
skoro dve godine. LC 6550 GP. vuce LP DK 790GX,940BE,vga 3870,4 x geil ultra 1Gb,2 x HDD,2 x optika,7 x vent., ploca vruca,proc. mlak,vga vruca, a napajanje mrtvo ladno i jos se ne cuje( trebalo bi da vidim dal mu vent. uopste radi).kupio sam ga jer nisam imo vise para al sam potrefio dobar primerak.
e sad corsair najbolji na svetu. Ali dobro, meni sve jedno koje je samo da nije tolko skupo, pa ako ima neko koje ce da mi odgovara, sa snagom koja ce mi biti potrebna da gura narednu platformu i da je ispod 8000 onda dolazi u obzir!!!!
:: :: jos nisam cuo da je neko napisao nesto ovako za corsair napajanja.. :: :: moj drug ima hx620 i napajanje je prava umetnost u svakom smislu, od pakovanja do necujnosti i prave snage u watima. :: :: da neko dovodi u pitanje corsair napajanja to jos nisam cuo ali ovde ima svacega na berzi.. :: :: ::
posto ja stvarno ne mogu da sad objasnjavam sve sta i kako imas na mnogim sajtovima objasnjeno, i stranim i domacim o tome ko kako i gde proizvodi napajanja za odredjene firme. e kad to sve iscitas ti zapamti ime Seasonic, e oni prave najbolja napajanja koja postoje!
a prave i za corsair naravno! evo ti moj predlog i to je to:
>Lug To tvoje vuče teorijski max 320w, u praksi nikad više od oko 260. Niko nije rekao da će da crkne ali niko od ljudi koji se profesionalno bave testiranjem PSU-a ( i to objavljuju) ga ne smatra dovoljno ozbiljnim ni da ga pogleda. I šta da misli kupac sada? Za sličan novac ima proverene varijante, tako da je izbor jasan.
Ko ti je rekao da LC6650GP3 nece moci da izgura tu konfu?Drugo je ako ti hoces da te posluzi na duze staze,mada je i to diskutabilno iz razloga sto nova serija ATI 5750,5770,5850 a mislim i 5870 trose manje od 4890. Za oko 8000 imas neki Chieftec CFT,LC Metatron 8700 i Ozeanos 8650,Corsair VX550 pa odluci.
da bude jasnije: seriju HX od corsair-a pravi seasonic a ovo koje sam ja predlozio pravi CWT, takodje veoma dobro! japanski kondenzatori a evo i testa:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.