Imam je ja od pre 4-5 dana. u cometrade-u sam je platio 450din...imao sam prilike da probam mnoge gejming podloge i puno puno skuplje...ova imje egal ako ne i bolja...
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
ova acme sto si predlozio mi se svidja... a nasao sam i tu a4tech podlogu za X seriju mseva, da kompletiram sa svojim misem, ona je negde oko 1000 din okvirno..
ali da ne pravim novi,imam roccat sense,al potrosio sam je iskrzala se i tako,ima li neko rocat sotu,kakva je? A moze i preporuka za neku drugu,hvala.. (necu o5 sense :D) Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
opet iteligentan odgovor, samo sam hteo da kazem da je podloga za te pare extra i uopste nije takvog kvaliteta kako si je ti okarakterisao vec je od specificnog materijala i mis jako dobro klizi po njoj, i da je slikam ne moze da se lepo vidi i stekne utisak koliko je zaista dobra...
Ako si iz Beograda imas za 150 din veliku i lepu podlogu sa malo vecim otporom tj. mis se malo sporije krece po njoj ali je jako dobra. Ima u novoj radnji za igrice tamo negde u ulici 27 mart ili u MB softu u brankovoj ulici......na podlozi su ili miki maus ili tako neki likovi iz crtanog filma.
Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D :D __________________ Scourge of PCBerza
Ne znam sto se tripujes da je tvoj MX Air toliko odlican mis, koristio sam ga nekoliko dana, bas mi se svideo dizajn i ali za 10k dinara mozes da kupis tastaturu i misa od po 5k dinara ? Inace mis je odlican pogotovu ona fora kada ga kao nisanis u monitor ekstra za Cs :).
Pozdrav!
:: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Izgleda skroz obicno, zato i jesam dao komentar a sta reci za podlogu koja kosta 400 din. da je vrhunska ?
:: :: opet iteligentan odgovor, samo sam hteo da kazem da je podloga za te pare extra i uopste nije takvog kvaliteta kako si je ti okarakterisao vec je od specificnog materijala i mis jako dobro klizi po njoj, i da je slikam ne moze da se lepo vidi i stekne utisak koliko je zaista dobra.. :: ::
jako je dobra i ja sam zadovoljan, prilagodjena je bas ovom misu i to je najvaznije a materijal je jako dobar, vidi je uzivo i probaj pa onda reci. ne mora nesto da kosta 97590570595 dinara da bi bilo extra...
Evo decko kod mene igra pro dotu, mis A4 Tech + podloga A4 Tech, krs ne bih rekao, naravno dao bi decko vise para, ali i ovo mu odradjuje posao, ali uskoro ce kako stvari stoje da pada Razer oprema :). Inace samo pici ti tog A4 Techa uopste nije losa marka, kada izbace mis sa necim inovativnim onda vredi kupovati. Inace evo ga G9 klasican za male pare :):
momci smirite strasti... nema potrebe podjebavati se,bez razloga.)
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Skar postao si glavni policajac na berzi..Nemoj mi sad ovo,ono,to sto imas anakondu to je druga stvar :) Nego pusti azrael-a i ban/amaena da se pobiju :)
Green,Green,Grass Of Home
:: momci smirite strasti.. :: nema potrebe podjebavati se,bez razloga. :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: :: :: Njesra podloga za njesra mis... jos samo da nadjes A4 kantu za smece i da je stavis pored stola, pa kad crkne taj plastikaner samo ga gurnes stola sve sa podlogom :D :D : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.