Ok naslov je bio blago ironichan jer je svima poznato da kvalitet koshta. Treba mi jeftin monitor sa fullHD rezolucijom i DVI-em, proizvodjach nije toliko bitan.
P.S. Koliko bih mogao da uzmem para za LG Flatron l1370s?
Taj Samsung, ili Philips 22 fullhd, a moze i Asus ili ovakav kao moj w2042s samo 22` sa full hd. Razlika u ceni ja msm da nije vise od recimo 1k-2k izmedju ovih koje sam naveo, drug je uzeo philips 22 i extra stvarno mon, kako sam primetio nema bas ovako jasno da se vidi txt kao na ovom mom ali je skroz zadovoljavajuc za malo para(barem je tad bio kad je on uzeo za oko 9k).
LG-Philips rade zajedno na panelima i monitorima. Ja sam za LG, ali tesko da ces naci kvalitetan monitor sa DVI-em koji mu svakako podize cenu cak do 50e. Bitno je da napises koliko kinte mozes da izdvojis. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Ovaj jeBenq mi se svidja, jer ne bih preko 22`, podrzhava sve shto mi treba ima slichne karakteristike kao moj sadashnji, i naravno opet nisam ranije pogledao zbog shkole.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.