Preporuchite mi misha koji nema ni jedan dodatni taster pored levog, desnog klika i scroll-a, da je veliki, da levi i desni taster budu tvrdi, a scroll mek, srednji taster (pritisak na scroll, ne `kotrljanje`) i da bude veliki, da ne kazhem glomazan. Nije mi bitno da li je laserski ili optichki ali mi je naravno bitno da ima shto vecu preciznost.
a ja tražim da mi preporučite ženu koja nema nijednu dodatnu manu pored brbljivosti, lenjosti i ljubomore, da je bujna, da leva i desna dojka budu tvrde, a među nogama da je meka, glatkih nogu (prirodno, ne da se brije i zapušava kadu dlačicama) i da joj je bulja velika, da ne kažem glomazna, nije mi bitno da li je plavuša lili crnka ali mi je naravno bitno da ima što veće sise.
taj rx1000 ne da je govance od misha nego... nikako ga ne preporucujem. Napred mu se spaja ova bocna bela plastika i moze se desiti da kliknes u nista :) da ne pricam da su dugmici mali!
@raic Jasno mi je shta hocesh da mi kazhesh, ali sam probao svashta neshto i nema nishta bez ovoga. :) @ostali Sa slika mi se chini da je bolji ovaj Genius zbog oblika (to nisam naveo, ali aj sad necu da preterujem). Hvala ne preporukama.
Razera necu jer se sija ko pasja m*d*, Microsoft bih morao da vidim u praksi jer mi njihovo ime ne uliva poverenji (zbog bednog OS-a koji svi koristimo).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.