ali za 3390 moram priznati da je odlicna kupovina. ja sam skoro kupovao ali niej mi odgovarala G11 za sto jer je prevelika, a i ne bih koristio one dodatne dugmice, pa sam uzeo Razer Arctosu, ona je manja a ekstra izgleda i inace je jako dobra.
Ja nisam iz Bg-a ali sam je zato nasao u Pakomu za 4500 dinara, razer Arctossa nije losa, ali nije illuminated, ja bih rekao da se tu malo vise prodaje ime :). @Razorman i kakvi su utisci :).
Pa ima i toga, sigurno da je skuplja jer je Razer, ali ja sam bas zdovoljan i nije mi zao uopste 50 evra sto sam dao za Arctosu. Meni nije bitno dal svetli tastatura, da jeste ne bih nikad uzeo Arctosu...
:: Ja nisam iz Bg-a ali sam je zato nasao u Pakomu za 4500 dinara, razer Arctossa nije losa, ali nije illuminated, ja bih rekao da se tu malo vise prodaje ime :). @Razorman i kakvi su utisci :) :: :: Pozdrav!
G11 vredi kupovati (po mom skromnom misljenju) jedinu ako ces koristiti macro tastere.
Ako zanemarimo taj deo funkcionalnosti, sama tastatura nije nista posebno. Deluje prilicno plasticno, velika je, a ni osvetljenje tastera nije bas najbolje, tj dobro bi bilo da ima i jace podesavanje.
Sve u svemu, solidna tastatura za taj novac, pod uslovom da ti trebaju macro tasteri.
Meni je ok tastatura, jos lepse izgleda u prirodi negona slikama :) Ima par bagova, desilo mi se par puta da ne radi enter ili esc i onda proradi, neki softwerski problem, levi ctrl po nekad se skameni ako ga hvatam malim prstom leve sake znaci ako ga ne pritisnem po sredini zapne :( al to se razradilo isto, u mraku lep osecaj , macroi su dobra stvar al ih za sada ne koristim.
:: Ja nisam iz Bg-a ali sam je zato nasao u Pakomu za 4500 dinara, razer Arctossa nije losa, ali nije illuminated, ja bih rekao da se tu malo vise prodaje ime :). @Razorman i kakvi su utisci :) :: :: Pozdrav!
Evo sad kuckam sa G15 i mogu ti reci da sam izuzetno zadovoljan i da se razlika u kvalitetu sa ostalim tastaturama razlikuje.Generalno se oseti znatno kvalitet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.