Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Toplo - hladno...
STRANA 1 OD 1
JoLoLo Toplo - hladno... 01.02.2010. 14:27 T24193

status: user
broj poruka: 277

Ljudi da li je moguce da je moj kuler na napajanju ponovo poceo da se okrece? 3 dana nije radio i sada slucajno sam pipnuo napajanje i vise nije bilo toplo nego hladnjikavo...pogledam i ono kuler ponovo radi!!!!

Da li bi taj kuler trebao stalno da radi, ili on moze nekako `selektivno` da se iskljucuje i ukljucuje?

...ja i da lje ne verujem kako odjednom radi :(
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic jbg 01.02.2010. 14:45 #185659

broj poruka: 9006
to je ono što ti pričamo sve vreme druže, kuler na napajanju ti je zaribao, nije bila poenta da ga samo pomiluješ pajalicom, nego da ga rastaviš skroz, skineš propeler i osovinu, očistiš i podmažeš, ovako ko zna oće li neće krenuti sledeći put, i nije ti pametno uopšte da ga pališ u međuvremenu jer ako ta krš napajanja izgore, ko zna šta će da ti u samrtnom ropcu pusti na ploču i odnese još koješta sa sobom u džehenem

šargarepa je topla, štap je hladan

JoLoLo Ali napajanje je bilo skoro cisto kad sam ga otvorio... 01.02.2010. 14:50 #185661

Da kapiram... ipak idem ja po onaj LC420H :P

P.S.
moram priznati da mi je prijala tisina mog kucista makar za to vreme koliko nije radio :)

skar Re: Ali napajanje je bilo skoro cisto kad sam ga otvorio... 01.02.2010. 14:53 #185662

broj poruka: 3992
ma ako imas kes pruci se za silent giant seriju i miran si...
to su ionako kamikaza napajanja....sto rece raic,znaju da povuku sa sobom svasta,ko titanik bre:)

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

::
:: Da kapiram... ipak idem ja po onaj LC420H :
:: P.S
:: moram priznati da mi je prijala tisina mog kucista makar za to vreme koliko nije radio :
raic `kamikaza napajanje` - sviđa mi se kako zvuči 01.02.2010. 14:59 #185663

broj poruka: 9006
međutim kamo lepe sreće da su ga pravili japanci

pa dobro, ako te baš mrzi da zasučeš rukave kupi novo, a i možda bi bolje bilo, moguće da je ovo bangavo već solidno nagorelo i sad mu fali samo da napolju padne ledenica s krova i da prsne.
bilo bi dobro da možeš da odvojiš pare za neko malo solidnije napajanje ali čim ti dosad ovo tvoje nije izgorelo bez hlađenja znači da i nemaš neku alavu konfiguraciju pa će ti biti dosta

Ognjeni ... 01.02.2010. 15:14 #185667

broj poruka: 4518
znaci ne verujem da si dopustio da ti komp 3 dana radi bez hladjenja najbitnije komponente, strahobalno.

Ajd uzdravlje

skar Re: ... 01.02.2010. 15:51 #185673

broj poruka: 3992
si vidio???hrabro nema sta???!!!

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: znaci ne verujem da si dopustio da ti komp 3 dana radi bez hladjenja najbitnije komponente, strahobalno
:: Ajd uzdravlje
JoLoLo Oj junaciii... 02.02.2010. 02:50 #185790

Pa zapravo... ja i ne znam kad je to hladjenje prestalo da radi. Znam da je traktorisalo i uzasno me nerviralo... a onda se ne secam kad je prestalo da mi radi. Ali mi je komp bruka radio - i po 2-3 dana bez prestanka. I onda sam tek pre sada vec 4 dana provalio da nesto smrdi... tada sam otkrio misteriju da mi ne radi kuler :)

Ali me cudi... tada kad sam otkrio radio je samo 2 dana bez prestanka... kako se nije u onim periodima od po 3 dana zagrejao toliko da zasmrdi i slicno? :)

Eh... munja je ovo kuciste .)

Nego kupio sam sad ovo LC420H... pa... sutra kad dodjem malo sebi montiracu ga, i nadam se da nece biti traktor.

P.S.
molicemo se za kombajn, ali samo Bog zna .)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs