odlucio sam da menjm misa , pa naidjoh na MICROSOFT SideWinder X5, interesuje me jel moze neko da mi kaze kakav je , kako se pokazo, i GDE IMA DA SE KUPI U BG. ako bi neko mogao da mi kaze sto je brze moguce jer zelim da ga kupim vec sutra hvala
Imala sam taj model pa vratila lose se pokazao....te dole nozice su mu uzasne kao da grebu podlogu imas osecaj, a kabal je tezak pa se i to oseti kad se pomera....samo mu je ergonomija ok pre bi ti preporuchila Logitech G500 ako si iz Bgd-a imas dole kod vuka mislim da se radnja zove. Orange shop 5500 din
uzeo sam Sidewinder 1.0 onu prvu verziju, inace bolje bi ti bilo nju da gledas nego X5, jer ova ima i mali displej koji pokazuje DPI i tegice i metalne dugmice, sve u svemu kvalitetniji je nego X5 a kosta isto, ja sam uzeo u Gig*tronu svoj za 3200 din. Mis je ekstra, vredi svake pare, nemam zamerke, a lepo i izgleda, svetli crveno pozadi i meni je licno dizajn odlican, ovo da je tezak kabl ne sta god znacilo nije tacno jer je ko i svaki drugi, a dobije se i kutijica u kojoj su nozice koje se menjaju i tegici i sa njom moze da se usmeri kabl lepo. Ja bih ti preporucio ovaj umesto X5 jer je bolji a kosta isto... I neces se pokajati sigurno ako ga uzmes, samo probaj dal ti odgovara u radnji, on je radjen za malo vecu saku i da popuni celi saku, znaci dosta je velik.
Znam da će me neki da stave u top, što predlažem Gigabajta, ali su ovog gejmerskog pacova mnogi hvalili, verujem sa pravom. Cena bi trebala da bude nešto ispod 40 evra.
Jel citas ti nesto, napisao sam gore odlican je. X5 za 2k nema nigde sigurno a obicno je preko 3k i kosta ili isto ili vise od Sidewider 1.0 koji je inace bolji od X5 jer ima tegove, nozice koje se menjaju, displej i metalne dugmice kao i X8. X5 je nega budzet verzija Sidewinder-a 1.0 senzor im je isti 2k dpi.
:: nema u gigatr*nu zvao sam. :: :: hajde ako neko moze da kaze kakav je mis taj sidewinder :: :: ::
imam sidewindera 1.0 (sa tegovima i izmenjivim nozicama sto je najbolji sidewinder), i upravo ga saljem nazad prodavcu potpuno je zabudalio! ne radi jedno dugme, a kursor ubrzava, usporava svakakva sranja pravi... cak nekada ne radi levi klik??!?!? 3 tragicne situacije u cs-u!
elem dok je radio - prevelik je (savrseno ergonomican ako drzis sve prste na njemu, a ko drzi mali prst na misu a deni klik koristi domalim?!?!?!) i pravljen je za igranje iz lakta, jbg ja igram iz zgloba...
e to si dobro rekao za igranje iz zgloba lakta ili zgloba rucja...
ja igram iz zgloba sake a ne iz lakta i tesko bi mi bilo da se sad navikavam na njega! druga varijanta mi je a4tech xl-740k snake! mislim da je i on dovoljno veliki jer imam bas veliku saku!
ovaj sidewinder mi se svideo zbog oblika i izgleda ali izlgeda da ce ipak da padne a4tech xl-740k
Microsoft intelli 1.1 White Jedan od najboljih misheva... http://www.pcrush.com/images/hi-res/101032.jpg Secam se 2000-2001 kad ga je jedan cs-klan iz zemuna kupio komplet 5 komada...to su bili zverski mishevi, i dan danas se proizvode...Sjajni klikovi, ergonomija, nepogresiva optika...lep...
Crn ima da se kupi u gigatronu za 1500din beli nema ni da se poruci, ja sam ga nashao od jednog decka...
On je jedan od najboljih gejmerskih misheva ikada...ovi sto sad kostaju 100e i vishe ne mogu da mu prismrde, ljudi ne kapiraju da veci DPI ne znaci aspolutno nista...(naravno ima i sad dobrih misheva al retko koji koji je skup je i dobar)
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
Ne znam uopste o cemu pricas, sta si pod ovim mislio:
:: :: :: elem dok je radio - prevelik je (savrseno ergonomican ako drzis sve prste na njemu, a ko drzi mali prst na misu a deni klik koristi domalim?!?!?!) i pravljen je za igranje iz lakta, jbg ja igram iz zgloba.. :: :: ja prelazim na logitecha.. ::
Imam taj mrtvi mis, nikad nije bio dobar nesto za igre, za manje od godinu dana mu je kompletno otisao levi klik, sada nemas osecaj kada stiskas dugme...
Lezi u ormaru i skuplja prasinu... Toliko o njegovom kvalitetu...
Logitech MX1000, star preko 3 godine, radi savrseno. MX Revolution, 2 godine, radi savrseno... MX500 star oko 5 godina, radi savrseno... __________________ Scourge of PCBerza
:: Idem veceras da pazari :: :: Microsoft intelli 1.1 White Jedan od najboljih misheva.. :: http://www.pcrush.com/images/hi-res/101032.jp :: Secam se 2000-2001 kad ga je jedan cs-klan iz zemuna kupio komplet 5 komada...to su bili zverski mishevi, i dan danas se proizvode...Sjajni klikovi, ergonomija, nepogresiva optika...lep.. :: :: Crn ima da se kupi u gigatronu za 1500din beli nema ni da se poruci, ja sam ga nashao od jednog decka.. :: :: On je jedan od najboljih gejmerskih misheva ikada...ovi sto sad kostaju 100e i vishe ne mogu da mu prismrde, ljudi ne kapiraju da veci DPI ne znaci aspolutno nista...(naravno ima i sad dobrih misheva al retko koji koji je skup je i dobar :: :: Microsoft je pravio edicije ovog misha za razne proizvodjace koji su se specijalizovali samo sa gejming opremu evo npr edicija tog misa za kompaniju RAZER :: zove se IMO 1.1 Razer Green :: http://media.photobucket.com/image/microsoft%20intelli%201.1/5w33/razer11.jp :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: Asus P5K PRO :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: SND: Asus Xonar DS 7. :: Lian Li Lancool PC-K6 :: Corsair TX650W 650 :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: ::
Re: Re: Neki su se za misheve stvarno izlupetali...
28.01.2010. 18:59
status: user broj poruka: 2855
Sta sam imao ja sam rekao...
Jedan je Microsoft intelli...ti mishevi iz 2000 god i danas traju, mnogi ih imaju i dan danas - TOLIKO O KVALITETU neki su starii vishe od deceniju menjaju e samo klizaci i malo ciste od prljastine i teraj
Rado bi kupio taj pokvareni iz tvog ormara ako je na prodaju? (ozbiljan sam)
Za MX500 skidam kapu al on ima bag s laserom pri naglim pokreima gejmeri ga izbegavaju
MX revolution...jednostavno svemirski mish koji ne vredi nicemu...glupost od kupovine
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Imam taj mrtvi mis, nikad nije bio dobar nesto za igre, za manje od godinu dana mu je kompletno otisao levi klik, sada nemas osecaj kada stiskas dugme... :: :: Lezi u ormaru i skuplja prasinu... Toliko o njegovom kvalitetu.. :: :: Logitech MX1000, star preko 3 godine, radi savrseno. MX Revolution, 2 godine, radi savrseno... MX500 star oko 5 godina, radi savrseno.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Idem veceras da pazari :: :: :: :: Microsoft intelli 1.1 White Jedan od najboljih misheva.. :: :: http://www.pcrush.com/images/hi-res/101032.jp :: :: Secam se 2000-2001 kad ga je jedan cs-klan iz zemuna kupio komplet 5 komada...to su bili zverski mishevi, i dan danas se proizvode...Sjajni klikovi, ergonomija, nepogresiva optika...lep.. :: :: :: :: Crn ima da se kupi u gigatronu za 1500din beli nema ni da se poruci, ja sam ga nashao od jednog decka.. :: :: :: :: On je jedan od najboljih gejmerskih misheva ikada...ovi sto sad kostaju 100e i vishe ne mogu da mu prismrde, ljudi ne kapiraju da veci DPI ne znaci aspolutno nista...(naravno ima i sad dobrih misheva al retko koji koji je skup je i dobar :: :: :: :: Microsoft je pravio edicije ovog misha za razne proizvodjace koji su se specijalizovali samo sa gejming opremu evo npr edicija tog misa za kompaniju RAZER :: :: zove se IMO 1.1 Razer Green :: :: http://media.photobucket.com/image/microsoft%20intelli%201.1/5w33/razer11.jp :: :: :: :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: :: Asus P5K PRO :: :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: SND: Asus Xonar DS 7. :: :: Lian Li Lancool PC-K6 :: :: Corsair TX650W 650 :: :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: ::
znaci dizajniran je da palac drzis na on dva dugmeta levo, kaziprst na levom kliku, srednji na tocku, domali na desnom kliku a mali na izbocini desno - i tada savrseno lezi u ruci...
evo i graficki ako imas problema sa tekstom i vizuelizacijom istog
zatim postoje dva stila igre cs-a (a i ostalih fps igara) iz zgloba sake i iz (zgloba) lakta, sidewinder je 100 posto pravljen za one koji igraju iz lakta...
nije sidewinder intellimouse...
a uz to i ne radi!
a, sta si ti sa ovim mislio quote TheBear `Mis je ekstra, vredi svake pare, nemam zamerke, a lepo i izgleda, svetli crveno pozadi i meni je licno dizajn odlican` ??!?!?!?
Dizajniran je da prst do malog drzis na izbocini a mali sa strane, ja ne znam kako ti mozes da radis onako na njemu lol To sto si ti sjebo svoj primerak ili sta vec ne znaci da ne valja generalno, a nije ni cudo kad ga ni ne drzis kako treba. To zglob, lakat svejedno je mis moze da se koristi u bilo kakvom polozaju bez problema, ne znam sta lupas i ispadas smesan bezveze.
:: :: pa mislio sam sto sam i napisao :: :: znaci dizajniran je da palac drzis na on dva dugmeta levo, kaziprst na levom kliku, srednji na tocku, domali na desnom kliku a mali na izbocini desno - i tada savrseno lezi u ruci.. :: :: evo i graficki ako imas problema sa tekstom i vizuelizacijom isto :: :: http://img716.imageshack.us/img716/7315/84898468.jp :: :: :: a ovako vecina ljudi drzi misa i tada je veoma neudoban.. :: :: http://img651.imageshack.us/img651/7696/74991140.jp :: :: zatim postoje dva stila igre cs-a (a i ostalih fps igara) iz zgloba sake i iz (zgloba) lakta, sidewinder je 100 posto pravljen za one koji igraju iz lakta.. :: :: nije sidewinder intellimouse.. :: :: a uz to i ne radi :: :: a, sta si ti sa ovim misli :: quote TheBea :: `Mis je ekstra, vredi svake pare, nemam zamerke, a lepo i izgleda, svetli crveno pozadi i meni je licno dizajn odlican` ??!?!?! :: :: super lol ::
Sve zavisi od navike i velicine sake. Ne postoji pisano pravilo kako bi trebalo da se drzi mis...
Ja svoj mis drzim vrhovima prstiju i pokrecem ga iz zgloba zajedno sa prstima, uz jako malo pokreta laktom... Jel to znaci da ne drzim mis kako treba? __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.