Gledao sam neke modele, ali ne mogu da se odlucim izmedju: Canyon CNP313 ili CNR420 cuo sam da su izuzetno dobre, Gembird CAM66U, Logitec QuickCam Connect mislim da najmanje nudi za ulozen novaci Pleomax W200, PWC-7300B. Gembird je oko 13e a ostale su od 20-25e.Zanima me neko vase iskustvo sa ovim kamerama ili preporucite neku drugu ako mislite da je dobra. Treba mi za Skype.Hvala vam unapred na odgovorima!
Drugar je uzeo skoro tu Quick Cam Connect i zadovoljan je.. E sad,mozda postoji mogucnost da ima jos neki izbor pa ako se kolege jave sa svojim iskustvima bolje sacekaj..
Imao sam baš tu Gembird, osim štipaljke(koja može, a i ne mora da bude korisna) je đubre. Diode su svetlele sve vreme, čak i kada je PC bio isključen(dokle god je bila u USB-u). Ručno sam ih onesposobio, otvorio i neke žice prespojio.
Posle 10 dana se razrovala plastika oko ``kugle`` pa je gornji deo samo na dva mesta mogao da ostane u nekim položajima, ukenjalo me je da mi jedan od ta dva položaja koliko-toliko odgovara, pa je i radila neko vreme.
Pre pola godine sam kupio Logitech Quick Cam nešto, ako se dobro sećam, koštala je oko 2000-2500.
Plastika oko sočiva je srebrne boje, sve ostalo je crno.
Sve vreme radi kao što i piše u uputstvu, sluša SW 100%, odličan mikrofon, mislim da joj je jedina mana to što snima 25fps umesto 30, ali su boje neuporedivo življe i mnogo bolje snima u mraku od ove druge.
Što kaže i brutos, niko se ne žali, mada ni ja nešto ne videh bolju sliku sagovornika iz dijaspore, sve su to manje-više iste kante, pa ti izaberi onu koja se najbolje uklapa uz šta `oćeš.
Je da ovde iznesemo misljenja u vezi necega, u ovom slucaju kamere,kako se kod koga pokazala pri upotrebi,da li pravi neke probleme u radu,kvalitet slike itd. U prodavnici ce sigurno prodavac reci,odlicna je,super radi.... Zanima me i to da li je rezolucija najbitnija ili koliko MPix ima,jer kod Logitec-a manja rezolucija nego na Canyon-u a cuo sam de je dobar a cak i malo jeftiniji?
Batice, sto se kamera tice promenio sam ih jedno 50 komada, verova ili ne i na kraju sam ostao na PRESTIGIO PWC2!!! Kamera je vrhunska, ima bolju i kvalitetniju sliku od mnogih skuplih modela zvučnih imena, izuzetna optika, ima integrisan mikrofon koji ide na USB, slika je perfektna, CMOS chip je mnogo dobar, moze da se meri i sa CCD-om, ima extra sliku i u polumraku. Lepo izgleda i nije skupa! Pravih 2MP daje fantasticne slike, imas je u WIN-WINu, Tehnomaniji,...za oko 1800 din. Svaka pohvala za PRESTIGIO, sve sto sam do sada kupio od proizvoda ove firme bio sam prezadovoljan! Obrati paznju u prodaji su se pojavio i jeftiniji model sa 1,2MP, nisam je probao ali ne sumnjam da je los, mada za 300-400 dinzi ne bih razmisljao, kupi ovo pa ako ti se ne svidi ja cu ti je otkupiti. Pozdrav!
Daum, hoćeš li da otkupiš moju Logitech QuickCam, za, recimo, 600 dindži? Potpuno je ispravna kao i prvog dana i GENERALNO dobra kao i prvog dana? Toliko o Logitech-u. Generalno imaju bar 30 do 150% veće cene od ostalih, a, tek povremeno, i za ponešto, su stvarno bolji od drugih. Ali, previše često prodaju mooda za bubrege, kinesku plastiku i kvalitet, ali, svaki puta naplate ime. To mi se ne sviđa. Nemam vremena da ispitujem svaku yeb. stvar koju bih pazario od te firme, da se prepirem pri vraćanju robe i slično. Tako sam i ovu kameru zadržao iako na slabijem svetlu (a to je slučaj kod mene i nema druge solucije) ima očajnu sliku prema bezimenom kinezu tipa Vivanco i slično kojima su mi komšije newbee-ji vadili mast.
Vam svima na odgovorima i na trudu.Zanimalo me je kakve su i druge kamere,jer sam pretpostavio da u mnogo slucajeva Logitec naplacuje ime i nista vise. POZDRAV SVIMA!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.