Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
LC Power PRO-916B - Gridder???
STRANA 1 OD 1
darcilo LC Power PRO-916B - Gridder??? 21.01.2010. 01:02 T23904

status: user
broj poruka: 689
Sta mislite o ovom kucistu,dolazi sa napajanjem od 600W Titan, deluje sasvim pristojno...zanima me da li ga ima neko?! :) Inace, kosta oko 8k!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 21.01.2010. 03:58 #182451

broj poruka: 12794
Izgleda odvratno, kompletno kockasto... a ni to napajanje nije nista bolje... ako si na budzetu, onda ok, u suprotnom imas daleko bolja resenja od Cooler Mastera, Thermaltake-a, Antec-a, pa cak i NZXT...

MaliAbner Re: ... 21.01.2010. 10:09 #182487

broj poruka: 7769
E je... ubi mu volju za zivotom...
Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Izgleda odvratno, kompletno kockasto... a ni to napajanje nije nista bolje... ako si na budzetu, onda ok, u suprotnom imas daleko bolja resenja od Cooler Mastera, Thermaltake-a, Antec-a, pa cak i NZXT..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
skar Re: ... 21.01.2010. 10:13 #182489

broj poruka: 3992
da samo sto se NZXT stiso za garanciju,pa daju 1god..inace bi ga ja pazatrio umesto OCZ-a

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: Izgleda odvratno, kompletno kockasto... a ni to napajanje nije nista bolje... ako si na budzetu, onda ok, u suprotnom imas daleko bolja resenja od Cooler Mastera, Thermaltake-a, Antec-a, pa cak i NZXT..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
strela75 Ja imam njihovo kuciste Pro 914B 21.01.2010. 14:36 #182611

broj poruka: 1589
i mogu ti reci da nudi dobar protok vazduha. Prednji ventilator uvlaci vazduh, a iza sam postavio jedan koji izvlaci (uz ventilator od napajanja) i dobio osetno smanjenje temperatura
graficke i procesora. Pored ovoga postoji jos nekoliko otvora koje mogu iskoristiti za forsirano uvlacenje / izbacivanje vazduha (ventilatorima), ali nema potrebe.

Pozdrav.

Daum Re: Re: ... 21.01.2010. 16:41 #182655

broj poruka: 12794
Jbg, covek je pitao za misljenje... Za lc power nemam nikako dobro misljenje....
Za 8000 moze da se nadje CM Mystique 632 sa napajanjem...

:: E je... ubi mu volju za zivotom..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Izgleda odvratno, kompletno kockasto... a ni to napajanje nije nista bolje... ako si na budzetu, onda ok, u suprotnom imas daleko bolja resenja od Cooler Mastera, Thermaltake-a, Antec-a, pa cak i NZXT..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: ::
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs