ne treba mi nista posebno samo da baca kvalitetnu slikui ma nesto pristojno. Extrena obavezno. JA ni ne gledam TV ali devojka gleda pa zbog nje, a da ubadam u plocu vise nista necu osim grafike i memorije.
Pa za par kinti vise, dobijes 1080p, koju ne znam da li ces ikada moci da iskoristis. Ne znam, nisam je nikada video, ali po komentarima na sajtu, verovatno vredi tih 500-600 kinte vise... Sta znam, ja bih je uzeo...
Da li iko zna za neku eksternu TV kartu ili TV box, kako bi se to valjda trebalo zvati, sa zvucnikom?
Naime tašta ima neki LCD monitor koji ne koristi, a htela bi da uštedi da ne kupuje LCD TV, ja bih s druge strane hteo da maximalno umanjim broj uredjaja koje ona uključuje kada hoće da gleda TV, jer je ipak problem nekome ko je u godinama da prvo uključi zvučnike ili pojačalo, pa da prebaci na AUX, pa posle nema zvuka, pa ja moram svaki čas da dotrčavam itd... :)))
Na jednom monitoru imam Leadtekovu WinFast PRO 2, koja je extra, ali u pitanju monitor koji ima zvučnike.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.