LC je bolja kupovina kod 400-500W napajanja jer im je kvalitet priblizan a cena znatno manja nego kod adekvatnih Chieftec modela. Kao sto si sam rekao u slucaju napajanja od 550 odnosno 560W, gde je cena priblizna, onda neka ti prevagne to malo kvaliteta koji je za nijansu ali opet nesumljivo na strani Chiefteca.
Cenim svako misljenje, ali proglasavati neko napajanje samo na osnovu toga sto je Chieftech za kvalitetnije .. LC 6560 Titan spada u njihovu pro seriju i izuzetno je kvalitetno i tiho napajanje. Uostalom u klasi navedenog Chieftecha se nalazi LC 6550 v2.0 koje je sa cenom oko 50e Moj glas u svakom slucaju za LC
Ova dva napajanja spadaju u istu klasu proizvoda. Mala prednost se odnosi u broju "grana" (rails) koja nose molex konektore, kojih chieftec ima 3 dok ih LC ima 2. Drugo u broju samih molex konektora (LC 7 Chieftec 3x3=9) itd ako te bas zanimaju finese, uporedi podatke sa linkova koje je covek ostavio.
Pri odabiru kvalitetnijeg napajanja nisam uzimao u obzir proizvodjaca vec specifikacie oba proizvoda. Cak sam naveo da je LC u segmentima slabijih napajanja bolja kupovina, sto i jeste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.