...nazalost to kuciste jos nije stiglo kod nas, a i pitanje je kad ce...
...imam Tempest, mogu reci, da po onome sto sam citao i video, rekao bih da ima mnogo bolje ventilatore, uradjenu rupu na drzacu maticne za lakse skidanje coolera sa procesora, i napajanje okrenuto da uvlaci vazduh izvan kucista, a ne iz kuciste... i naravno sav je crn...
Eh... kad bih mogao... Ja sam svoje kuciste modovao, nabavio Noctua ventilatore, i naravno izbusio rupu na dnu, da napajanje uvlaci vazduh izvan kucista, ...ali kad pogledam, skuplje me izaslo...
Svaka preporuka...
Pozz...
ako pogledas u donjem desnom uglu, videces `Worldwide`, sto znaci da moze da se isporuci ko nas, a ova firma se bavi time: http://e-ducan.com/static.aspx?pageID=1&staticID=4 pa dogovori se sa njima, posaljes im link, oni ti urade kalkulaciju, ako ti odgovara, uzimas i to je to...cena isporuke je u zavisnosti od toga odakle stize i mislim gramaza paketa.
pa kad na kraju oduzmes i saberes, ispasce tako, i ja se slazem da se to bas i ne isplati, ali ako bas hoce to kuciste, gotovo da mu ne preostaje nista drugo, u svakom slucaju, kalkulacija je besplatna, tako da nek bar proba..
Sada bas gledam ovo kuciste i stvarno je lepo,generalno NZXT pravi zanimljiva kucista!!E sada vidi ako budes narucivao preko neta i vidis da se ti iz e-ducana ili kako vec ugradjuju bas bezobrazno tipa za 1/3 ili 1/2 preko te cifre istog po mom misljenju nemoj ni da ga kupujes!!Sumnajm nesto u taj e-ducan sve mi lici kao da se previse ugradjuju a mozda i gresim!Pozovi i pitaj kao sto su ti i predlozili:))
Moj predlog da pogledas i ovo kuciste mislim da je vrhunsko:
na tom e-dućanu kažu da se ugrađuju do 20% na cenu sa sajta pa na to dodaš transport i ostale gluposti, znači, ako je na sajtu 110$, sa ugradnjom je 130$ što mu dođe oko 90€. e sad jedino što nemam blage veze kolko bi transport mogao da izađe.
150e minimum sa isporukom...sto je mnogo za takvo kuciste...
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: videcemo sutra ali ako je to zaista tako, ja bih dao 100 e za to kuciste.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
preko narucujem.com sa Amazona sam uzeo, i stiglo je iz Amerike za manje od dve nedelje, ali to je bila A4 koverta, nisam nista dodatno platio samo ono sto su mi oni izracunali to je kostalo 30-40$ tako nesto a mene je izaslo oko 40 evra sto nije strasno s obzirom da toga nije bilo u nasoj zemlji sto sam narucivao a trebalo mi je dao bih i 60-70 evra.
Ali kuciste nemoj ni slucajno, to je pretesko i ima da te oderu nasi i da ti naplate razne troskove i takse, ko zna koliko bi izaslo, ja se sa time ne bih zezao....
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: pojavio se ovaj u atomu (NZXT Tempest black - gamer case).. :: :: ::
Danas sam konacno dobio odgovor od ALTI-ja, da kuciste traba da se nadje u prodaji sredinom meseca. Jedino se nezna tacna cena, ali kao bice oko 100 jevreja
:: :: :: :: Danas sam konacno dobio odgovor od ALTI-ja, da kuciste traba da se nadje u prodaji sredinom meseca. Jedino se nezna tacna cena, ali kao bice oko 100 jevreja
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.