Novo kućište mi nije ni najmanje potrebno, ali vidim da se ovaj CM može da neđe po nekoj relativno maloj ceni (ispod 9000), pa me zanima kakva su mišljenja o njemu. Možda bi ga uzeo dok sam još pri parama, zato što mi se veoma svidelo. Šta Vi kolege mislite o njemu?
Malo je veci scout, ali i dosta je bolje organizovana unutrasnjost scout-a tako da ako ti odgovara velicina mislim da neces pogresiti ako ga uzmes. I ja sam ga merkao kad se pojavilo jer je cena stvarno dobra ali sam na kraju zavrsio sa HAF-om 922 :)
i ja sam hteo haf-a 922, hvala bogu sto ga nisam uzeo...nedovrsheno je...
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Malo je veci scout, ali i dosta je bolje organizovana unutrasnjost scout-a tako da ako ti odgovara velicina mislim da neces pogresiti ako ga uzmes. I ja sam ga merkao kad se pojavilo jer je cena stvarno dobra ali sam na kraju zavrsio sa HAF-om 922 :) :: :: May the Schwartz be with you :: :: ::
:: i ja sam hteo haf-a 922, hvala bogu sto ga nisam uzeo...nedovrsheno je.. :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: Asus P5K PRO :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: SND: Asus Xonar DS 7. :: Lian Li Lancool PC-K6 :: Corsair TX650W 650 :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: Malo je veci scout, ali i dosta je bolje organizovana unutrasnjost scout-a tako da ako ti odgovara velicina mislim da neces pogresiti ako ga uzmes. I ja sam ga merkao kad se pojavilo jer je cena stvarno dobra ali sam na kraju zavrsio sa HAF-om 922 :) :: :: :: :: May the Schwartz be with you :: :: :: :: :: ::
Napred je 12-tica, umesto 20-tice i na levoj strani nema filter za prašinu. Nešto je manji od Snipera, ali ima više nego dovoljno mesta. Ja sam sa Sniperom vrlo zadovoljan, iako sam nešto prepravljao. Napred sam ubacio 12-icu, jer mi je 20-tica bila suviše bučna.
Pa to bas i nije jeftino: za 20% manju cenu mozes naci...
18.01.2010. 01:10
status: user broj poruka: 10997
brendirano kuciste sa napajanjem. Na primer, Thermaltake Wing RS101 +400W . Ovo kuciste je nesto nize od Scout-a, ali ne verujem da u njega ne bi komforno stalo sve ono sto sada imas od komponenti. S druge strane, od jednog napajanja u rezervi glava ne boli...
Gledao sam par kucista pre kupovine, za haf-a sam se bas bio zahrejao, kad samga video u prodavnici, nema crn enterijer, NEMA FILTERE ZA PRASINU, nema providnu stranicu i meni licno se ne svidja dizajn( to je licnao zapazanje)
Al Filteri za prasinu su me dokusurili, posebno na mrezici nadnu- za napajanje, ogroman propust za kuciste koje kosta 11 000din, napajanje bi mi za 10dana bilo puno ucebane prasine, ovako samo perem fintere i milina...
A thermaltake, razni armori i elementi, meni je to surovo ruzno + ja mislim da ne postoje bucnija kucista na trzistu...`lepo` izgledaju kad ih gledas preko net-a, uzivo tuga od Boga
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Sta je nedovrseno kod njega :: :: :: :: i ja sam hteo haf-a 922, hvala bogu sto ga nisam uzeo...nedovrsheno je.. :: :: :: :: :: :: E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 :: :: Asus P5K PRO :: :: 2x2GB GAIL Black Dragon 900MH :: :: ATi Powercolor 4890 900/110 :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: SND: Asus Xonar DS 7. :: :: Lian Li Lancool PC-K6 :: :: Corsair TX650W 650 :: :: LG W2252TQ 2ms 22`` DV :: :: :: :: :: Malo je veci scout, ali i dosta je bolje organizovana unutrasnjost scout-a tako da ako ti odgovara velicina mislim da neces pogresiti ako ga uzmes. I ja sam ga merkao kad se pojavilo jer je cena stvarno dobra ali sam na kraju zavrsio sa HAF-om 922 :) :: :: :: :: :: :: May the Schwartz be with you :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@rasha44 Hvala na linku za video rivju, bio je od koristi.
@tortojed Ja sam i rekao po `relativno` maloj ceni. 8500-9000 dinara nije malo, jer kao što si i sam rekao za te pare možeš da uzmeš dobro kućište sa napajanjem, ali mislim da ovo kućište opravdava cenu, posebno kada se uzme u obzir da su njegova malo veće braća osetno skuplja. A, još jedno napajanje mi ne treba, i ovaj Čiftek je više nego dovoljan. U ostalom, Termaltejci (tejkovi) mi se ne sviđaju nešto naročito.
Zaključak je da ću još malo da proguglam, odem do komšije da vidim koliko će kod njega da me izađe, pa ću da se odlučim da li da se ponovim ili ne.
za oko 9k TT Element S, bolje je od Scout-a... Taj Scout je dosta malo kuciste, unutra ima mesta kao i Gladiator 600, znaci potpuno su iste konstrukcije, samo Scout ima vise plastike spolja. Ne znam koliko ti se isplati sa Antec 300 da prelazis na Scout.
Zavisi šta hoćeš. I na standardnoj verziji Storm Snipera možeš sa strane da montiraš jednu 20-ticu ili dve 12-tice. Jedino što stranica nije providna (na moje zadovoljstvo), ali ima filter za vazduh. U odnosu na Scout, dobijaš više prostora i eSata priključak na prednjoj (gore) strani. Filteri za vazduh su postavljeni napred, ispod napajanja i negde na sredini donje strane (tu ide još jedna 12-tica), ako hoćeš. Pogledaj video. http://www.youtube.com/watch?v=zdXog4d2eqs
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: da li bih mnogo izgubio sa AMD verzijom Snipera (velikog brata Scouta :: :: Coolermaster Sniper B SGC-6000-KWS1-GP AMD Limited Edition :: :: u odnosu na standardnu verziju, tj. koliko bi mi značio vent na bočnoj stranici :: :: :: Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14CS :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.