Pre par meseci sam kupovao stampac i dobro se raspitao kod firmi koje pune kertridze sta da uzmem.U 90 posto slucajeva su mi savetovali HP zbog ekonomicnosti i pouzdanosti! Mislim da bi pre kupovine bilo mudro da se posavetujes sa firmama koje pune kertridze i da odaberes nesto optimalno za sebe. Znas i sam koliko su kertridzi. Pozdrav
Za godinu dve neces moci da ga koristis ako nema upravljacke programe za 64bit OS. Pogledaj samo po raznim forumima kako ljudi kukaju na razne Canon i HP modele. Cini mi se da je Samsung tu daleko posteniji prema korisnicima svojih proizvoda posto izdaje upravljacke programe za nove OS (recimo win7 64bit) i za starije modele stampaca.
Daba i reciklaza ako ne moze da se stampa.
Ako planiras da budes jos sedam godina na XP-u ona nema zime za tebe.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.