Ljudi kupio sam kuciste! CM HAF 922...kuciste je mnooogooo dobro,nisam se pokajao sto mi je i najvaznije. Sta da kayem,ima 2x20cm,2x14cm,5x12cm ventilatorcice,cuje se ko mlaznjak! Temp procesora se spustila ya 15 stepeni(sa 48 na 33) Mesta u kucistu ima da mogu ladno da uparkiram mog golfica :) Naravno jedini problem je sto ima filter ya vayduh samo na prednjoj strani,moracu nesto da frikombinujem.... Sad malo pauza od kupovine,pa ce da padne i neko vodeno hladjenje... PS. Da li u ovo kuciste moze da se stavi http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-aquagate-max-rl-hub-kbu1-gp-s775,-am2/comp_comp_cooler/54/566 Pise da moze samo ako imam ESA kuciste,a ja nemam pojma sta je esa.............
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.