ispada da sam gledao u neki drugi, ja bi pre uzeo 748, imam već 740, verovatno su slični a mislim da je taj 718 stariji model, svrni u radnju pa opipaj, vidi koji ti bolje leži
@Pisko ti si iz Gornjeg Milanovca koliko se secam nadam se da ti je poznata firma Uspon, e kod njih sam nasao u prodaji te miseve bio veceras proverio ne pitam ja na slepo, 718 je malo veci od ovoga 748.
Hm, za te pare mis sa toliko losim performansama(ne kazem nekvalitetan), mislim da ne bih kupio. DPI samo 1000, i skrol nema onu funkciju(klik) !!! Ne znam sta da ti kazem izgleda da se ime` Logitec` placa debelo u ovom slucaju.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
Nije ni bitan DPI kod njega toliko jer je laserski senzor, a scroll je identican sa Revolution-a. Dakle srednje dugme ili sluzi za prebacivanje moda manuelno, ili za srednji klik. Samo jbg, lakse ljudima na itsvetu da napusavaju nesto sto ne znaju, a svi ti debili zajedno da se sastave nemaju IQ 50... __________________ Scourge of PCBerza
:: Hm, za te pare mis sa toliko losim performansama(ne kazem nekvalitetan), mislim da ne bih kupio. DPI samo 1000, i skrol nema onu funkciju(klik) !! :: Ne znam sta da ti kazem izgleda da se ime` Logitec` placa debelo u ovom slucaju :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: Power Color HD 3850, 512, DDR3 :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAK :: ::
bar su bolji od onih u P*komu ja sam ga cackao i meni je extra,za sve a to sto je neki gamerski a neki ne okacite macku o rep,igrao sam igre isto sa geniusem od 250din i sa logitechom od 30e IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Nije ni bitan DPI kod njega toliko jer je laserski senzor, a scroll je identican sa Revolution-a. Dakle srednje dugme ili sluzi za prebacivanje moda manuelno, ili za srednji klik. Samo jbg, lakse ljudima na itsvetu da napusavaju nesto sto ne znaju, a svi ti debili zajedno da se sastave nemaju IQ 50... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Hm, za te pare mis sa toliko losim performansama(ne kazem nekvalitetan), mislim da ne bih kupio. DPI samo 1000, i skrol nema onu funkciju(klik) !! :: :: Ne znam sta da ti kazem izgleda da se ime` Logitec` placa debelo u ovom slucaju :: :: :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: Power Color HD 3850, 512, DDR3 :: :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAK :: :: :: ::
Igram veoma dugo CS i vrlo dobro znam sta znaci naviknuti se na visoku rezoluciju misa. Ne kazem da je presudna(bez znanja nema nista), ali ko nauci na takvog misa i jos ako zna da igra, postaje majstor u ovome. Ima slicna tema, Ocz je lepo objasnio sta donosi visoka rezolucija misa. Mrzi me da trazim. Koga interesuje moze da potrazi. Ko sta voli i na sta je naviko je individualna stvar, ja sam za sebe odlucio i ne ubedjujem nikog u suprotno, samo pomazem coveku da izabere bolju stvar od dve navedene.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
Prazne price. Visok DPI ne sluzi Qrcu. Povisen DPI a smanjena osetljivost ne donosi nista. Povecan DPI ubrzava mis, smanjeni ga usporava. Imao sam G9 koji je imao vise nivoa, i sada imam promenu DPI-a na Performance MX-u. Nikakve razlike nema... I sa jednim i sa drugim mogu u pixel da nisanim... __________________ Scourge of PCBerza
Ako sam u proslosti imao nekih miseva, to su bili A4Qrac (bacio sam ih 5-6) Nikada nece napraviti mis kao Logy i Razer (nisam imao Roccat i Steel), jednostavno koliko para toliko muzike. Nisu skupi, ali nisu ni dobri.
Sto se tice DPI, na 2000 moj Razer jedva kontrolisem, 1600 mi je plafon. Kako neko igra igrice sa 3000, 4000, 5000 DPI... ne znam.. svaka mu cast...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
tako je druže, koristio sam nekih nedelju dana ortakov lachesis i nezgodan je ko kratko ćebe, nekako nizak, i kad oću da ga pomerim sve se bojim da slučajno ne stisnem one bočne dugmiće, nije me nešto impresionirao, osim tastera i što dobro izgleda. a kad sam pazario a4tech legao mi je odma.
pa dobro, razumem i ja ljude, da sam platio miš toliko, ni ja se ne bi tek tako odlučio da ga pljujem, ispašću idiot bojim se.
i naravno, nisu to generalno loši miševi, daleko bilo, dobri su, nego da kažemo da kod a4techa naprimer dobiješ više nego što si platio, kod logitecha malo manje, a kod razera bojim se, dosta manje. da pomenemo još da ni logitech nije besmrtan.
dobro, na kraju se svodi na to koliko si spreman da daš za miša a da ti posle ne bude žao (ili da te ne zakolje žena kad vidi račun)
mislio sam da ne pisem nista na ovu temu ali moram..
ja hocu da kupim takodje a4tech xl-740 snake i gde god sam na netu procitao bilo koji review i utiske korisnika nijedan negativan komentar nisam cuo...
ovo sto sad pisete je tipicno opravdavanje svojih skupih stvari za koje ste dali 898232659235382596 dinara pa sad nekako morate da opravdate tu cifru i to radite na taj nacin sto obezvredjujete druge prozivode koji za manji novac ipak daju solidan kvalitet ako ne i vise od toga! i ovo mi sve ponovo lici na stavove poput: powercolor je sranje, nvidiu kupuju bogati a socijala i klosari kupuju ati, ati nema high-end kartu... PRESTANITE SA TIM TROVANJEM AMAN LJUDI! PA NEMAJU SVI ISTO LOVE I NISU SVI LUDACI DA KUPE RAZER MAMBU OD 140 E!
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Pa ako tu podrazumevas miseve do 60 eura, po meni to uopste nije mnogo. Ako je nekome u domeni naucne fantastike da kupi mis bar od 5000 din, jbg. Za te pare imas odlcne Logitech i Razer, i isplati se. A4 ne moze da se poredi sa njima, bar njih sam imao dosta komada i znam kakvi su.
Svako kupuje sta hoce, ali glupo je toliko hvaliti nesto sto nit` smrdi nit` mirise i porediti sa misevima vise klase, a za male pare dobar mis ne postoji, a tu ne mislim samo na visok DPI, nego celokupan mis i drajvere,...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
pa druže philaemos, za jedan od jeftinijih razer-a ti kupiš 4 (i slovima četiri) najbolja a4techa, i sad već treba jako dobar ekonomista da bi izračunao isplati li se to
ruka će ionako da ti se navikne, osim ako je miš ergonomski baš teško sranje, lasere ionako svi kupuju kod istog chang-lija, 3200dpi na 1000hz je isto kod svih, softver za x7 seriju kod a4techa je prilično dobar, drajveri ti ne trebaju, trajnost smo pokrili gore.
osim toga, nisu ni skupi miševi operisani od problema, daleko od toga. a i voleo bi da vidim šta to tako fascinantno umeju miševi od 80e a da ovi od 20 ne mogu, nije to grafička pa da je razlika u tome da li ti igra radi dobro ili ne.
eto, ispada da miša od 80e uzima onaj koji ne zna na šta bi drugo potrošio pare. da je dilema između boje grafike, procesora, ploče ili boljeg miša zna se šta bi 90% odabralo.
pu, raspisah se. nema veze, eto diskutujemo malo, kulturno i smireno, da brže vreme prođe
Ne moze to da se poredi ni sa Razerom ni Logitechom iz vise klase sta god ko mislio... Imam A4Tech 750-BF i Microsoft Sidewinder, Microsoft kosta 30 evra, ovaj A4 15, ali je MS duplo bolji i kvalitetniji...
:: Pa ako tu podrazumevas miseve do 60 eura, po meni to uopste nije mnogo :: Ako je nekome u domeni naucne fantastike da kupi mis bar od 5000 din, jbg :: Za te pare imas odlcne Logitech i Razer, i isplati se. :: A4 ne moze da se poredi sa njima, bar njih sam imao dosta komada i znam kakvi su :: :: Svako kupuje sta hoce, ali glupo je toliko hvaliti nesto sto nit` smrdi nit` mirise i porediti sa misevima vise klase, a za male pare dobar mis ne postoji, a tu ne mislim samo na visok DPI, nego celokupan mis i drajvere,.. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
::Ne moze to da se poredi ni sa Razerom ni Logitechom iz vise klase sta god ko mislio... Imam ::A4Tech 750-BF i Microsoft Sidewinder, Microsoft kosta 30 evra, ovaj A4 15, ali je MS duplo ::bolji i kvalitetniji...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.