da ne duzim puno , sad sam hteo da uzmem novu grafiku , trebalo bi da bude ATI 4890 ili GTX 260 i ni na kraj pameti mi nije bilo da li moje napajanje to moze da izdrazi . Imam Gigabyte 460 w koje vec dve godine radi super al mislim da mu je ovo preveliki zalogaj . Posto sam u maloj stisci sa lovom hteo sam neko napajanje oko 50,60 eura . Koliko vidim ima Chieftec,Ocz i mozda CoolerMaster od 500 w , da li je to ok za ove kartice ? E da , verujem da dosta ljudi ima i LC pa me zanima misljenje oovom napajanju i modelu od 650w za nekih sezdesetak eura ? Znam da su Kinezi al me zanima kakva su vasa iskustva ?
Cooler Master 500W je najbolje napajanje u tom rangu.Kvalitet mu je vrhunski.Nije los ni OCz SXS 500W kojeg imam oko godinu dana,ali daleko je od CM-a.
LC Power 650W 2.3V deluje kao dobro napajanje.Nazalost,nisam imao iskustva ni sa jednim LC-om,tako da ne mogu da ti kazem kakvo je ovo.
to jest, većina napajanja se proizvodi u Kini. Ali, `brend` bi trebalo da garantuje da njegovo napajanje proizvedeno u Kini ne bude i `Šeng Cung` klasi. Dalji izbor ostaje na kupcu.
:: Cooler Master 500W je najbolje napajanje u tom rangu.Kvalitet mu je vrhunski.Nije los ni OCz SXS 500W kojeg imam oko godinu dana,ali daleko je od CM-a :: :: LC Power 650W 2.3V deluje kao dobro napajanje.Nazalost,nisam imao iskustva ni sa jednim LC-om,tako da ne mogu da ti kazem kakvo je ovo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
uzmiovog `shefa` sto ti Pufna kaze ako imas jos 15ak jevreja uzmi nekog Corsair-a toplo ga preporucujem E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB Samsung SH-S223B DVDRW Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 22`` 2ms DVI
:: ja bi isao na TT,CM,Chieftec preko 500 :: :: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.