Saitek/MadCatz izbacuje R.A.T. seriju miseva koji su kompletno modularni. Neki modeli cak imaju i laserski mic, koji uperen u vasu glavu funkcionise ko svaki drugi mic... Jednostavno... sick...
Model u vrhu ponude ima laserski senzor od 5600 dpi...
:: He he he,vrlo zanimljivo.Pitanje je samo koliko ce da kosta ovako nesto,mislim ako pored silnih carina i poreza stigne do magicne zemlje Srbije : :: http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.pn :: ::
pre nego sto stavim ruku na to cudo treba da pripremim prstice koji ce gde da stoji xD cena je verovatno kao ceo moj komp sa sve misem i jos da doplatim koji dinarcic
znaci gledam u sliku i sve vreme cekam da cujem `I`ll be back...` ili `Hasta la vista, baby.`... ...jel se cini to jos nekom, ili sam to samo ja u pitanju?...:)
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
Sto ne citate malo? Osnovni model ce da kosta 50$ sve do 130$ za bezicni R.A.T. 9 koji je verovatno samo bezicna verzija R.A.T. 7... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.