narucio sam iz Novog sada, firma se zove Pos*tive.rs
deepcool rockman je model. dugo sam trazio nesto ovakvo a nije mi se davalo 3000 din za zalman i sl.. mislim da za ove pare ne postoji nista bolje. Dobio sam od adaptera sledece:
1 kabl za pwm koji spaja cpu_fan konektor sa ploce sa konektorom na fan kontroleru. 4 kabla Y racve: na jednom kraju molex koji u sebi ima 2 pina a na druga dva kraja muski i zenski 4 pinski mali konektor za fanove sad ce i slike..
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
aaa cimanje burazeru da ja to narucujem bzvz...... a i onako ne mogu od stranice da stavim to jedino neka varijanta front panel a to je vecinom djubriste tako da jadan ja ne mogu da da imam :(..... al moze mozda da se uvuce malo unutra pa bi moglo :) razmislicu !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.