Odneo sam napajanje u ponedeljak na reklamaciju,tek cu znati sledece nedelje sta ce da rese.Ja bih rado da mi daju neko drugo.OCz SXS 600W,LC Power LC6650GP3 650W ili NZXT 630W AXP Simple Power.To bi mi najvise odgovaralo.
Lian LI postoji od ................1983 godine Antec..............................1986 Chieftec...........................1990 Cooler Master....................1992 Thermaltake......................1999 Zalman............................1999 SilverStone Technology.........2003
:: Ja nez nam sta je tu lepo,sva kucista su ima kockasta i ruzna ko oni matori JNC-ovi od pre 5 godina,ne znam ni sto su skupa,??????? :: :: Napajanja im deluju lepo i kvalitetno :: :: Ali dati skoro 80e za napajanje od 470W je besmisleno ima za 93e 850W CHIEFTEC :: :: :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: PALIT 4830 730/2150MH :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
O ukusima ne treba raspravljati, dizajn moze da ti se dopadne ili ne, ali sto se kvaliteta kucista tice po meni je Lian Li br. 1, iako imam cooler master. Ne proizvode bling-bling kucista, vec koriste klasicni dizajn, sto se meni dopada. Kada bih imao visak para moj izbor bi bio Lian Li PC-A71F
Sto se tice axp napajanja cena je dobra ali se ne zna ko je proizvodjac. Ocz sxs je FSP Group koji je tu i tamo. LC je Huntkey koji je na losem glasu uglavnom. Ako gadjas napajanje 600+-50w trenutno najbolja kupovina je Chiftec 14c ili 14cs koje pravi Channel Well Tech koji se pokazao kao jako dobar(recimo Corsair koristi njih, kao i Antec itd...) Ja razmisljam o Silvestone Element 500w(pravi Enhance) koji je modularan i cena mu je oko 6k.
:: Odneo sam napajanje u ponedeljak na reklamaciju,tek cu znati sledece nedelje sta ce da rese.Ja bih rado da mi daju neko drugo.OCz SXS 600W,LC Power LC6650GP3 650W ili NZXT 630W AXP Simple Power.To bi mi najvise odgovaralo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: pa realno ne vredi, nego koliko li nas SXS moze da ispljune : :: :: :: :: @SKAR sto ti LIAN LI ne uliva poverenje, kucista su im bolesn :: :: :: :: :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: :: :: http://i49.tinypic.com/259a495.jp :: :: http://i45.tinypic.com/33c3evc.jp :: :: :: ::
Lian Li je prestiz i kosta koliko kosta. Ni meni se 90% modela njihovih kucista ne svidja ali potpuno razumem one kojima se to svidja i koji to placaju.
Napajanje je sigurno vrh kvaliteta i vredi toliko. 850W low klase ili 470W high-end klase, nije to tek tako za porediti.
Ne bih nazvao Corsair HX850 losim napajanjem koje je kao i Chieftec 850 14c i 14cs napravio je CWT. Stavise ja bih ga tako posedovao
:: Lian Li je prestiz i kosta koliko kosta. Ni meni se 90% modela njihovih kucista ne svidja ali potpuno razumem one kojima se to svidja i koji to placaju :: :: Napajanje je sigurno vrh kvaliteta i vredi toliko. 850W low klase ili 470W high-end klase, nije to tek tako za porediti ::
A pa ja se izvinjavam jer koliko vidim `Chieftec od 850W` nema za 93e ? Sudeci po toj ceni ja sam to okarakterisao kao low-end ni ne gledajuci koje je napajanje.
U slucaju da je CFT-850-14C, jeste CWT kao i pomenuti Corsair i to je performance klasa. I naravno kosta 130e+ koliko i treba da kosta.
Hm, obratio sam paznju samo na oznaku, nisam na cenu, moja greska.
:: Niti ga je iko i nazvao :: :: A pa ja se izvinjavam jer koliko vidim `Chieftec od 850W` nema za 93e ? Sudeci po toj ceni ja sam to okarakterisao kao low-end ni ne gledajuci koje je napajanje :: :: U slucaju da je CFT-850-14C, jeste CWT kao i pomenuti Corsair i to je performance klasa. I naravno kosta 130e+ koliko i treba da kosta. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.