Liudi sta mislite o ovom kucistu??? planiram da ga kupim i to jos sutra,nasao sam ga za 10500,gledam ga naspram 933 i uopste ne izgleda kao da je midi tower...Ima li ga neko,jel mnogo bucno,hvala http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png
Sklopio sam eacubar svojim sestricima u tom kucistu. Ono sto ti mogu reci je da nije bas necujno, ali spram mog Chieftec-a sa 4 dodatna kulera se bas i ne cuje. Veliki cooler na vrhu kucista pomalo vibrira, tako da sam postavio izmedju svih ventilatora i kucista gumice da bih prugusio vibracije. Dobra strana mu je sto su nosaci diskova na gumicama, tako da su diskovi necujni. stujanje vazduha je odlicno, tako da nema problema sa grejanjem komponenti ma koliko ih klokovao... Zbog otvora na dnu kucista plasim se da ce gornji cooler navlaciti dosta prasine unutar kucista, pa sam zbog toga pravio u kucnoj radinosti filtere. Ne zna da li postoje originalni CM filteri za ovo kuciste, ali je to sto bih preporucio svakome da uradi ili ce morati cesto da otvara kuciste i usisava ili izduvava prasinu. Prostrano jeste, lako za rad i montazu uredjaja, tako da i pored nekih zamerki koje imam mislim da je dobar izbor, naravno ako te ne mrzi da ga malo modifikujes.
Ja ga imam i ja sam prezadovoljan i po meni nije uopste bucno, ova dva od 20cm sam stavio na fan kontroler i kad smanjim obrtaje i povecam skoro da nema razlike u zvuku, pored njih cujem hd kako radi a ni on nije jako bucan sad mi problem pravi jedino graficka koja kad se pokrene 3d ubija sa ventom. A sto se tice unutrasnjosti i prostora ja sam se odusevio nikad tako lako nisam sklopio komp, kablovi mogu jako lepo da se srede itd. Meni licno je lepse od 932 al to je stvar ukusa. Pozdrav.
Kućište jeste manje od HAF 932 ali i dalje je dovoljno prostrano za gotovo bilo kakav hardver. Što se tiče provetrenosti, nema premca. A ima i filtere za prašinu sa cele prednje strane. Cable management je drugi plus - gotovo svi kablovi od napajanja mogu da se provuku iza ploče, te nema smetnji za protok vazduha. Jedina osobina koja bi uslovno mogla da se navede kao nedostatk je debljina lima koji je upotrebljen za izradu. U odnosu na Antec i Chieftec kućišta, lim je nešto tanji i savitljiviji. Ali daleko od toga da kućište nije čvrsto. Primetan je i blagi šum koji prave ventilatori, ali sa fan kontrolerom može biti gotovo nečujno. Možda nije lepo za oko, ali je svakako funkcionalno.
svima na odgovorima,reseno je,kupujem ga sa jos jednom 20 icom sa strane.Narucio sam ga danas,ali cu moci da ga uzmem tek petog...:( @mikac962 Jbg,znam da je mana sto nema filtere,ali naci cu neke medicinske gaze,pa cu njih staviti,mislim da ce dovoljno propustati vazduh a zavrsavati prasinu... @Daum znam da je 932 skuplje za 2k,sto nije mnogo,s obzirom da spada u big,a 922 u midi,nije velika razlika.Jedino sto je meni 922 mnogo lepse. @skar Daleko od toga da se meni ne svidja ovo kuciste za koje si postavio link,ali nekako..oduvek sam hteo da kupim kvalitetnije cm kuciste,a sad sam odvojio kes bas za to,tako da mora da se kupuje :) http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.