Naime,problem je sledeci.Napajanje je ispravno dok radi komp,sve je ok i kad je ugasen komp.Problem nastaje kad napajanje ugasim iz struje,tj. kad ga ugasim na dugme.Posle toga,jedva ga upalim,jer to dugme jedva funkcionise.Postoji neka lampica u njemu,koja je pocela u zadnje vreme da cvrci.Ona cvrci samo na pocetku,kad ga upalim na dugme.Zadnji put sam ga jedva upalio,iz desetog puta.100% sam siguran da je do dugmeta,neki kontakt je verovatno otisao.Zanima me,da li napajanje ovako moze da radi?Jel moze nesto da mu se desi?Posle Nove godine cu otici da ga zamenim,jer ako ga sad odnesem,moracu da cekam nedelju dana da bi dobio novo,a meni se nesto ne ceka sada.
pricas o dugmetu 1-0 na napajanju ili on-off tasteru vezanom na MB? ako je na napajanju menjaj ga odmah (prekidac, ne napajanje)! privremeno mozes da ga premostis ako ti ne ponistava garanciju. ako je taster na kucistu opusteno, mada i njega mozes da iskljucis, a komp da startujes srafcigerom :-) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Pricam o dugmetu na napajanju.Ne bih da menjam prekidac na napajanju,jer postoji mogucnost da izgubim garanciju.Ovako,posle Nove godine cu otici da ga odnesem na reklamaciju,i dobicu novo napajanje,jer oni nece da ga popravljaju.
Prvo, sto uopste gasis napajanje ? Nije valjda zvog gromova i tih fazona.. Reklamiraj ga obavezno posle nove godine a do tada nemoj ni da ga gasis na dugme.
Ma jok,kakvi gromovi,nego sam u zadnje vreme bio prinudjen da ga malo cesce gasim.Odavno ga nisam uoste gasio iz struje.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Imamo sam istu nesrecu na GB Odin-u od 800W . :: :: Prvo, sto uopste gasis napajanje ? Nije valjda zvog gromova i tih fazona. :: Reklamiraj ga obavezno posle nove godine a do tada nemoj ni da ga gasis na dugme :: :: ::
pazi ali radi napajanje za sve pare, stabilno, hladno, extra je samo u**ashe sa ovim prekidacem, bolje da ga nisu ni stavljali, ali 3 godine garancije nije malo
Kad ga upalis da radi, ne diraj nista. Nemoj da ga iskljucujes na dugme, ako bas moras iscupaj kabal iz stekera (pre toga ugasis komp ) Ako ne vidis da lete neke varnice, ne vidim sto bi napajanju bilo nesto, problem moze samo da bude sa komponentama u kucistu ako se gubi kontakt pa se gasi napajanje non stop (mada realno jedino HDD moze da strada, ali ni oni nisu vise tako osetljivi kao nekad stari hardovi)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ja bih samo da dodam: trebali bi ubuduće, da malo porazmislimo kada ova napajanja nekom preporučujemo, ako je tačna ta relativna učestalost problema - a da na to dodam i zujanje iz drugih postova?
Napajanje je i vise nego dobro.Nema razloga da ga ne preporucujemo.Sve sto treba jednom prosecnom napajanju,ovo ima.Hladno je,tiho,pouzdano,3 god. garancije...To zujanje koje se desava kod njega je kalem u njemu koji vibrira.Nije tu nista lose,meni na primer to ne smeta.
:: Ja bih samo da dodam: trebali bi ubuduće, da malo porazmislimo kada ova napajanja nekom preporučujemo, ako je tačna ta relativna učestalost problema - a da na to dodam i zujanje iz drugih postova :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Da ali ce taj elektricni luk da ga odjebe dok trepnes,a svaki pokusaj da intervenises ti je garant vise wc papira u kuci(garancija),samo moli boga da mu je osigurac bolji od prekidaca.
Vidis buraz LC-ovi koje ja preporucujem su izgleda klasa iznad tog SXS-a.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Napajanje je i vise nego dobro.Nema razloga da ga ne preporucujemo.Sve sto treba jednom prosecnom napajanju,ovo ima.Hladno je,tiho,pouzdano,3 god. garancije...To zujanje koje se desava kod njega je kalem u njemu koji vibrira.Nije tu nista lose,meni na primer to ne smeta :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ja bih samo da dodam: trebali bi ubuduće, da malo porazmislimo kada ova napajanja nekom preporučujemo, ako je tačna ta relativna učestalost problema - a da na to dodam i zujanje iz drugih postova :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Ne daj Boze da mi se to desi,inace cu provesti novogodisnju noc u Lazu Lazarevic Tamo ce biti najludje...
Jos mi samo to fali...
:: Da ali ce taj elektricni luk da ga odjebe dok trepnes,a svaki pokusaj da intervenises ti je garant vise wc papira u kuci(garancija),samo moli boga da mu je osigurac bolji od prekidaca :: :: Vidis buraz LC-ovi koje ja preporucujem su izgleda klasa iznad tog SXS-a :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Napajanje je i vise nego dobro.Nema razloga da ga ne preporucujemo.Sve sto treba jednom prosecnom napajanju,ovo ima.Hladno je,tiho,pouzdano,3 god. garancije...To zujanje koje se desava kod njega je kalem u njemu koji vibrira.Nije tu nista lose,meni na primer to ne smeta :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ja bih samo da dodam: trebali bi ubuduće, da malo porazmislimo kada ova napajanja nekom preporučujemo, ako je tačna ta relativna učestalost problema - a da na to dodam i zujanje iz drugih postova :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: ::
Il` ste vi baksuzi il` sam ja srecan sa ovim napajanjem posto ono kod mene radi bez ikakvog zujanja i problema sa prekidacem vec oko 1 god. a napaja relativno jaku konfiguraciju.
ma napajanje radi kako treba, ja sam imao isti problem ali je svaki cas bilo klik klak, zamenjeno sa novim, kao sto rekoh pre neki dan cujem da zuji samo kad se nabijem pod sto da metnem flesha, ne znam sto su uradili taj plavac tako lose, sad ga i ne gasim, turn off komp i lagano cupanje kabla :)
Mnogo je sigurnije odvajati kabl, bilo vadjenjem onog kraja koji...
31.12.2009. 03:33
status: user broj poruka: 10997
ulazi u napajanje, bilo onog koji ulazi u zidnu/podnu uticnicu. Sigurnije i trajnije. Taj prekidac je potpuno suvisna stavka u popisu delova napajanja, proizvodjaci to dobro znaju ali teraju po svome, iz razloga zna-se-kojih.
Evo ciste potvrde onoga sto sam rekao pre par meseci, doduse tada sam to rekao za Corsair napajanja. Taj Corsair kao pravi dobre memorije i prodaje ih kao da su od dijamanata ili brilijanata na 24k zlatu, pa sad boze moj pravi dobra napajanja i sve ostalo. Onda se ispostavi da ne pravi napajanja nego da ih narucuje od velikog OM proizvodjaca i samo lepi svoje nalepnice, ct, ct, ct... Onda se javi masa likova koja kaze da sam neznalica i da su oni u pravu, a ja imam infotmacije od licnih poznanika kako su im pocrkala silna napajanja te robne marke.
Ko zna mozda nije do njih nego do EPS-a ali ako napajanje od 520W kosta 110-120E ja vala ocekujem da bude bolje od onog koje kosta 45-55E.
Evo sad ovo sa OCz, sta reci velika vecina Vas koji ste se odlucili na kupovinu istog se zali ne neke falinke, i to nakon nekih 9-12 meseci od kako su ta napajanja postala strasno popularna i konstantno preporucivana pre ostalih robnih marki recimo TT ili LC.
Ja evo guram LC GP2.2 vec tri godine i da kucnem u drvo nemam navedenih simptoma, ne kazem da je bolje ali je jeftinije i uz to se nesto bolje pokazalo u svakodnevnom koriscenju na mrezi EPS-a.
Ostale ipak molim da se ne hvataju za slamku i kazu da je EPS kriv za sve.
hehe meni je TT vrisnuo za samo goidnu i par meseci rada, a platio sam ga posteno za to vreme,kraj 2007...5000din tada nije bilo za potceniti ja sam ipak isao na OCZ PRO varijantu,nekako mi to PRO uliva poverenje i naravno 3godine garancije
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Evo ciste potvrde onoga sto sam rekao pre par meseci, doduse tada sam to rekao za Corsair napajanja :: Taj Corsair kao pravi dobre memorije i prodaje ih kao da su od dijamanata ili brilijanata na 24k zlatu, pa sad boze moj pravi dobra napajanja i sve ostalo :: Onda se ispostavi da ne pravi napajanja nego da ih narucuje od velikog OM proizvodjaca i samo lepi svoje nalepnice, ct, ct, ct.. :: Onda se javi masa likova koja kaze da sam neznalica i da su oni u pravu, a ja imam infotmacije od licnih poznanika kako su im pocrkala silna napajanja te robne marke :: :: Ko zna mozda nije do njih nego do EPS-a ali ako napajanje od 520W kosta 110-120E ja vala ocekujem da bude bolje od onog koje kosta 45-55E :: :: Evo sad ovo sa OCz, sta reci velika vecina Vas koji ste se odlucili na kupovinu istog se zali ne neke falinke, i to nakon nekih 9-12 meseci od kako su ta napajanja postala strasno popularna i konstantno preporucivana pre ostalih robnih marki recimo TT ili LC :: :: Ja evo guram LC GP2.2 vec tri godine i da kucnem u drvo nemam navedenih simptoma, ne kazem da je bolje ali je jeftinije i uz to se nesto bolje pokazalo u svakodnevnom koriscenju na mrezi EPS-a :: :: Ostale ipak molim da se ne hvataju za slamku i kazu da je EPS kriv za sve :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Ode OCz u vecna lovista.Danas mi se komp ugasio posle 15 min. igranja jedne igre.Lampica od dugmeta na napajanju je prestala da svetli.Pokusao sam opet na silu da ga pokrenem,ali nema vajde.Skroz je riknulo.Samo se nadam da nije povuklo jos nesto od ostalih komponenata.Sad barem znam zasto mi procesor nije bio stabilan.
Jesam li ti rekao da je napajanje! Ne slusas ti mene:).Ne verujem da je povuklo ista osim sto je samo otislo u vecna lovista..Kad budes kupovao sledece napajanje javi se da ti dam preporuku.
:: Ode OCz u vecna lovista.Danas mi se komp ugasio posle 15 min. igranja jedne igre.Lampica od dugmeta na napajanju je prestala da svetli.Pokusao sam opet na silu da ga pokrenem,ali nema vajde.Skroz je riknulo.Samo se nadam da nije povuklo jos nesto od ostalih komponenata.Sad barem znam zasto mi procesor nije bio stabilan :: :: The Way It`s Meant To Be Played
@SkyFire: Ne slusam starije,a trebalo bih.Pa,ne znam bas da li cu uzimati neko drugo napajanje,jer mi je ovo u garanciji,a ko zna oce li oni hteti da mi daju neko drugo uz moju doplatu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.