nemoj da se przis na plavu led diodicu, iskreno da ti kazem, taj fan je tesko s*anje, preporucio bih ti recimo Scythe neki od flex-a, ili Sharkoon, daleko daleko kvalitetniji fanovi, ako hoces jeftiniju varijantu, pogledaj CoolerMaster, ipak imaju bolje 120mm fanove...
brate, cinjenica je da TT pravi lose fanove tog tipa, ne znam coveka kome nije prozujao, jako su losi, ne verujem da je bas taj jedan jedini izmislio boga.
Ne znam da li ima negde da se kupi takav fan kod nas ali ti takodje preporucujem da se klonis TT fanova! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ja sam kupio takvo djubre,sve je lepo,upalis ga dok ga drzis u ruci ne cuje se kad ga zasrafis,mlazjnak....jos ako imas neko kinesko kuciste,mislim da ce biti kao cinele:)) mani se toga,imas CM oni su za TT fanove izmislili fanove
Nisu losi..Imao sam par tih cyclo fanova,svi su isti samo kako izadje novi model oni ubacuju te led diodice i drugaciji vizuelnio efekat. Imaju dobar Air pressure i air flow..Nisu to uopste losi ventovi.TT ima ok ventove. A da,da napomenem,dobro se drze te led diode na TT ventovima dok na CM-u vrlo brzo riknu (bar su se ove nove serije tako pokazale)
The Way It`s Meant To Be Played
:: hvala Sky, jel imas mozda iskustva kako to radi u praksi :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
MB Soft uglavnom..Slagacu te ali cini mi se oko 550 din!Nemoj da me drzis za rec..To je tako ranije bilo,sad su mozda skuplji..
The Way It`s Meant To Be Played
:: a gde si ih ti nabavljao?ovde gde si mi napisao :: :: imas li pojma koliko moze da kosta recimo 120 mm cyclo :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
U Win Win shopu sam ja uzeo slican,doduse maxorb, ali su imali ove modele sa diodama koliko hoces. Konkretno u balkanskoj,ali mislim da su im svi shopovi isto opremljeni..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.