Preporucljivo je negde do 5-6m,s tom duzinom ces biti siguran da se nece gubiti signal.Postoje i varijante sa pojacivacem signala za usb kabel,ali ih kod nas nisam video.
Sve zavisi sta ce taj kabel da prenosi.Za hdd je preporucena duzina mnogo manja...
P.S.Ako se uopste pitanje odnosi na duzinu.Nisam najbolje prokuzio`ksb`:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy!
pitanje je trebalo da glasi: duzina usb kabla? treba da izbacim wifi adapter tp link 321 na krov, oko 15 m kabla, tj 3x5m. slabo mi ide multitasking, kucam topic na pcberzi, menjam kanale na tv karti, chatujem, enter, i ode pola topica...
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Nisam siguran,ipak je u pitanju 15-ak metara.Zar nemas mrezni ulaz?Pa ga koknes UTP-om.
Edit: Tek sada vidim da je stikic u pitanju:( Jbg,probaj,pa sta bude.
:: pitanje je trebalo da glasi: duzina usb kabla? treba da izbacim wifi adapter tp link 321 na krov, oko 15 m kabla, tj 3x5m :: slabo mi ide multitasking, kucam topic na pcberzi, menjam kanale na tv karti, chatujem, enter, i ode pola topica... :: :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
usb wifi adapter, govance od 1000 din, do skora je bio na terasi, sad pokusavam da se povezem sa mrezu koja `vidim` iza zgrade ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
koliko pravopisnih gresaka pravim, moracu da pocnem da citam sta napisem pre nego sto prosledim. evo ostavljam tastaturu, idem 15 min u cosak da se stidim ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: usb wifi adapter, govance od 1000 din, do skora je bio na terasi, sad pokusavam da se povezem sa mrezu koja `vidim` iza zgrad :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Ma iznesi ti na tavan ceo komp,a produzi kabel za tastaturu:))
Nabavi makar produzni USB,pa Wifi priblizi plafonu za koji metar,bice koliko-toliko bolje.
:: koliko pravopisnih gresaka pravim, moracu da pocnem da citam sta napisem pre nego sto prosledim. evo ostavljam tastaturu, idem 15 min u cosak da se stidi :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: usb wifi adapter, govance od 1000 din, do skora je bio na terasi, sad pokusavam da se povezem sa mrezu koja `vidim` iza zgrad :: :: _____________________________________________________________________ :: :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: ::
sad je na produznom, ali sa strane zgrade gde mi je terasa ne mogu da uhvatim tu mrezu. znaci mora ili kroz predsoblje i drugu sobu do druge terase ili na krov. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
paj sad, a da ti lepo uzmes logu pa da je stavis na terasu i sprovedes kabel do sobe tj antene, ako ti se srafi onda antena ima kontakt za coax i to nekako namontiraj, ja koristim airlive usb 1600 i ima finu antenicu pa moze da se `harekise` pogledaj varijante po netu sta sve ljudi prave
ma nema ni dzek za antenu, najjeftinije gowance, morao bih da ga otvaram i lemim po njemu a sitno je u pm, nemam ni dobru lemilicu a i cimanje mi je. terasa resena ovako: http://img693.imageshack.us/i/img3735p.jpg/ http://img192.imageshack.us/i/img3734b.jpg/ ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: paj sad, a da ti lepo uzmes logu pa da je stavis na terasu i sprovedes kabel do sobe tj antene, ako ti se srafi onda antena ima kontakt za coax i to nekako namontiraj, ja koristim airlive usb 1600 i ima finu antenicu pa moze da se `harekise :: pogledaj varijante po netu sta sve ljudi prav :: :: :: trla baba wlan :: :: amdgeek :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
pa moracu, nego nisam sad pri parama, morace da ceka platu ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: e jbg, zajebi lemljenje, ne znam sto bih ti rekao, probaj da uvalis nekome tu antenu pa doplati za bolj :: :: :: trla baba wlan :: :: amdgeek :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.