Kupio sam ovo kusiste,sasvim je ok.Sve sto sam zeleo od ovog kucista je dobar protok vazduha.Nije me izneverilo.Ima fenomenalno hladjenje!Pritom je i ono samo hladno,jer je uradjeno od jako kvalitetnog materijala.Mana mu je sto je malo bucnije i nije nesto veliko,ali za pare koje sam dao,zalosno je da ocekujem vise od ovoga.Sve u svemu,nemam nekih velikih zamerki,kuciste je sasvim ok.
Naravno da je N73,je*e kevu koliko dobro slika. Cable managment cu tek postepeno da sredjujem,ovo sam na brzaka uradio.4h sam se drndao sa kucistem,a nisam sredio kablove.Od tih 4h,1h sam samo gledao u njega.
Hmm,kad bi ih posekao,izgledalo bi jako ruzno,a i kad bi to radio,morao bi jako precizno da secem.Dosta vremena bih izgubio,a ne znam koliko bi se isplatilo.
Product Name 14cm TurboFan P/N A2491 Fan Dimension 140x140x25mm Started Voltage 6V Rated Voltage 12V Rated Current 0.30A Power Input 3.60W Fan Speed 1000±200RPM Max. Air Flow 50.0CFM Air Pressure 0.3MM-H2O Noise Level 16dBA Bearing Sleeve Life Expectation 30,000hrs Connector 4Pin
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: meni se licno vise svidja za iste pare Xigmatek Asgard i crno je unutra.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Ovo je extra fan,e sad ako uspes da nadjes neke god for sakeme krseve,ni oni nece biti ispod 600 kinti s`obzirom da se radi o 140mm precniku. A kad tri takva ukljucis ima da ti poleti kuciste(kao bax-ova 4850x2)
Dali je to ptica,avion??? Ne,to eseses-ovo kuciste mota Bax-ovu grafu
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Uhh,9e,a meni trebaju 3 ventilatora.Izasli bi me skoro ko ovo kuciste.
E,ebem ti misa,naterao si me da kupim taj ventilator.Ako ne bude dobro hladio,naebao si ga.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ti bi da se #####,a da ti ne udje :: :: Ovo je extra fan,e sad ako uspes da nadjes neke god for sakeme krseve,ni oni nece biti ispod 600 kinti s`obzirom da se radi o 140mm precniku :: A kad tri takva ukljucis ima da ti poleti kuciste(kao bax-ova 4850x2) :: :: :: :: Dali je to ptica,avion?? :: Ne,to eseses-ovo kuciste mota Bax-ovu graf :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Uhh,9e,a meni trebaju 3 ventilatora.Izasli bi me skoro ko ovo kuciste. ::
Kad bih ti rekao,morao bih da te ubijem. Salim se,uzeo sam ga za 3850 RSD u W*nW*n-u.Hehe,dzabaleros.Inace,kuciste je izaslo pre mesec dana,ovo sto sam ja uzeo je verovatno zadnji primerak u Srbiji.Sledeca tura stize tek krajem januara.Kod svaba je oko 40e.
:: :: Kuciste je za moj ukus sasvim obicno,nije lose,koliko kosta :: :: :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: :: Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: SLI 2xASUS 8800GT TO :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
Ti znas druze sta ti je ciniti(srazmreno potrebama i budzetu)
24.12.2009. 20:02
status: user broj poruka: 7285
Ja sam samo malko razmisljao na glas. Ako pak uzmes javi utiske. Prem da opet kazem da su te sare suvise debele i guste,i da ce momacki ometati protok zraka.
Lala 4ever!
Razmisljam da stavim jednu 14mm levo od Hyper 212,koja ce da izvlaci vazduh.Stavicu i jos jednu 12-icu na Hyper 212.Onda ce taj protok biti extra.Nego,ne znam sta da radim sa onim gore ventilatorom,pomerio sam ga malo desno,ali,posto ventilator od Hyper 212-ice odakle uzima vazduh,ne znam da li mu smeta ovaj gore ventilator koji izvlaci topao vazduh?
Takodje,imam jos jednu 12-icu koja je prikacena na levoj stranici kucista,i duva direktno u grafu.Stavicu i jos jednu 12-icu koja ce da duva u hard,a i mogu da stavim jos jednu 12-icu dole,ali mislim da je to vec preterivanje.Lele,sta li ce to da bude...Jos i neonke kad stavim...
:: Ja sam samo malko razmisljao na glas :: Ako pak uzmes javi utiske :: Prem da opet kazem da su te sare suvise debele i guste,i da ce momacki ometati protok zraka :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Jedino sto mozes da uradis u toj situaciji,jeste da pomeris vent skroz levo. Jer u ovom slucaju je evidentno da ce da ometa cpu vent. Vidis upravo iz tog razloga se uzimaju kvalitetnija kucista,ovakva cimanja(i slicna)kod njih nema.Ja sam na Antecu 900 imao big boy-a preko celog zadnjeg dela kucista,ali i dobrih 15 cm razdaljine od Cpu-a,plus je vent izbacen napolje,tj iznad linije krova kucista.
Lala 4ever!
To mi je izgleda jedino resenje.A,i ne znam dal da uopste stavljam gore ventilator,jer iako ga pomerim skroz levo,protok vazduha Hyper 212-ice ce biti verovatno losiji.Da je za koji cm dublje kuciste...
:: Jedino sto mozes da uradis u toj situaciji,jeste da pomeris vent skroz levo :: Jer u ovom slucaju je evidentno da ce da ometa cpu vent :: Vidis upravo iz tog razloga se uzimaju kvalitetnija kucista,ovakva cimanja(i slicna)kod njih nema.Ja sam na Antecu 900 imao big boy-a preko celog zadnjeg dela kucista,ali i dobrih 15 cm razdaljine od Cpu-a,plus je vent izbacen napolje,tj iznad linije krova kucista :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Sva prasina iz sobe je pocela ko magnet da se skuplja u kuciste.
:: Fino kuciste, samo me brine toliki promer rupa za ventilaciju po celom kucistu. Mozda ce da ti usisava sobu : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
7000 dinosaurusa,i ja sam to kontao ali kad sam ga video jednostavno nisam mogao odoleti,lepotica:) ali jebe kevu svako ko mi udje u stan prvo zastanu da vide aliean-a:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.