Tebra deder resi mi dilemu.. Imam onu AMD masinu sto sam onomad kevi sastavio..Elem,na njnoj mi je sad napajanje Cooler Master M1000 kog cu zbog nepredvidjene situacije najverovatnije da prodam.Da ta masina AMD platforma nebi bila bez napajanja i da bi bila u funkciji treba da uzmem neko normalno solidno napajanje za neku normalnu cifru..E sad nebih mogao da se prsim ne znam koliko tako da nekih 50-tak eur bi mogao da izdvojim..Sta kazes na ovo napajanje?
Kod nas je nekih 50-steak eur.Jel zadovoljava to potrebe ove AMD platforme i koliko ce da me sluzi?Imas li neko bolje resenje,predlog?
Konfiguracija je : AMD Kuma 7850 Gigabyte UD3 P 790X 2x 1GB Corsair XMS2 Western Digital 500 GB i 5 vebtilatora 12-tice.. Interesuje me stabilnost napona i sigurnost,da se ne brecam hoce li nesto crci i kad? Mogu li da se pouzdam u ovo predlozeno?Bolji predlog?Mozda OCZ?
nisam ISH al sam SHISH.... ja imam OCZ 500wi ceram mnogo jacu akinicu od te...svepohvale za napajanje
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Tebra deder resi mi dilemu. :: Imam onu AMD masinu sto sam onomad kevi sastavio..Elem,na njnoj mi je sad napajanje Cooler Master M1000 kog cu zbog nepredvidjene situacije najverovatnije da prodam.Da ta masina AMD platforma nebi bila bez napajanja i da bi bila u funkciji treba da uzmem neko normalno solidno napajanje za neku normalnu cifru..E sad nebih mogao da se prsim ne znam koliko tako da nekih 50-tak eur bi mogao da izdvojim..Sta kazes na ovo napajanje :: :: http://www.lc-power.de/index.php?id=45&L= :: :: Kod nas je nekih 50-steak eur.Jel zadovoljava to potrebe ove AMD platforme i koliko ce da me sluzi?Imas li neko bolje resenje,predlog :: :: Konfiguracija je :: AMD Kuma 785 :: Gigabyte UD3 P 790 :: 2x 1GB Corsair XMS :: Western Digital 500 GB :: i 5 vebtilatora 12-tice. :: Interesuje me stabilnost napona i sigurnost,da se ne brecam hoce li nesto crci i kad :: Mogu li da se pouzdam u ovo predlozeno?Bolji predlog?Mozda OCZ :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Samo nemojte me zezati..Nije mi bitna toliko snaga mada planiram nekad da tu ubacim neki PhenomII pa sam zato isao na odnos cena Wat!Ono sto me najvise interesuje je da li je ovo napajanje pouzdano na duze staze?Kakvi su naponi?Stabilnost? OCZ je malo skuplji..
Nije lose tebra,ali relativno zastarelo.E sada da mu cena nije 4.8K preporucio bih ga,medjutim po meni malo visoka cifra za to napajanje.
Po meni izbor bi pao na LC6560T Pro Line,koji je ubedljivo najkvalitetniji od svih LC-a(osim metatrona).Medjutim to napajanje je u fazi povlacenja sa trzista,a i ovo sto cu ti predloziti je po meni jos bolje.
Kod mene(mog kuma) je masina ista kao ta tvoja i jos 3870x2 pride(ladno) U ostalom i Vuk ga ima sa istom kartom i jos jacom masinom,pa ga pitaj za utiske.
Eto bolje sto sam pitao.. @Ish Ovo napajanje sto si mi predlozio mi odgovara i po ceni i po kvalitetu,ti sam garantujes da je ok ..U svakom slucaju pitacu i Vuka.. Ko je OEM za to napajanje ?Huntkey?
nisam nija ish shis a ni mis ali LC power prodajem u kama koje sklapam ,jeb... ga povoljno i OK radi. I kucista im nisu losa/ Mislim da se neces zeznuti
:: vidi koliko je ocz 500w sxs ja ga imam i platio sam ga 4500 pre ne znam ni ja, gurao sam oceovano PII 940 4870 4gb rama ventiblatori na sve strane it :: :: :: trla baba wlan :: :: amdgeek :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
Napajanja u ovom segmentu ne rade Andyson/Channel well techology/Seasonic i samim tim nema ni govora o piku do deklarisane snage,a kamoli o stabilnom radu pri deklarisanoj potrosnji-koje mogu da isporuce napajanja iz high segmenta navedenih proizvodjaca.
Ja bi voleo da mi neko od vas navede bilo koju komponentu od SXS 500W,koja je kvalitetnija od komponente koja se nalazi u LC6560T.
U prevodu napajanje koje sam mu ja predlozio i navedeni OCZ su more or less egal u svemu,osim u cinjenici da ce LC u svakom trenutku isporuciti 100w vise a pri tom je i jeftiniji.
Razmislite malo pre nego pocnete svoga konja da hvalite :))
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
ja moga konja jashem li jashem a on na nogama stoji, a koliko tudji pasu stvarno ne znam a bilo bi i glupo da pricam kad ne znam, ovo ti je iskustvo sa mojim zelenkom(crne boje)
Al zato imas ocz modxstreme pro 500w koji ce da pokida taj lc naravno da je i skuplji od njega nesto malo..
:: :: :: Napajanja u ovom segmentu ne rade Andyson/Channel well techology/Seasoni :: i samim tim nema ni govora o piku do deklarisane snage,a kamoli o stabilnom radu pri deklarisanoj potrosnji-koje mogu da isporuce napajanja iz high segmenta navedenih proizvodjaca :: :: Ja bi voleo da mi neko od vas navede bilo koju komponentu od SXS 500W,koja je kvalitetnija od komponente koja se nalazi u LC6560T :: :: U prevodu napajanje koje sam mu ja predlozio i navedeni OCZ su more or less egal u svemu,osim u cinjenici da ce LC u svakom trenutku isporuciti 100w vise a pri tom je i jeftiniji :: :: :: Razmislite malo pre nego pocnete svoga konja da hvalite :) :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Inace jel ti zuji vent,kako se ponasa kad se optereti? Uglavnom se svi zale na tu seriju da je malo bucniji vent i da ume da cvili naponska..
:: ja moga konja jashem li jashem a on na nogama stoji, a koliko tudji pasu stvarno ne znam a bilo bi i glupo da pricam kad ne znam, ovo ti je iskustvo sa mojim zelenkom(crne boje :: :: :: trla baba wlan :: :: amdgeek :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
ventilator mi je veoma tih nemam zamerki,a naponska se po nekad cuje ali tek u slucaju kada se zavucem pod sto da ubodem flash( ne cvili nego mi zuji), ja sam zadovoljan, napon je totalno ok pod opterecenjem cak se i ne greje uopste, mozda me ubolo neko srecno :) jedino mi je smor sto nema 2x 12v atx za cpu ali dobro,za ove pare super
moj je jos i modular i ne zuji ama bas ni malo ali je mrak sad koliko isporucuje ne znam,i ne zanima me samo cera li cera.....
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: OCz SXS 500W.Stabilno,hladno,tiho i pouzdano.Kod mene gura mnogo jacu masinu od te.Siguran sam da moze da poruci 500W,a ko ne i vise :: :: Nego,koja je grafika na toj konfiguraciji :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.