Ne znam za A4 Tech, nekako mi deluju... Socijalno, u nedostatku bolje reci. Ortak ima ovaj: http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-710mf/comp_comp_mouse/40/357 Prelagan je, sama zavrsna obrada mi se uopste ne dopada. Sa druge strane, ne mora da znaci da je svaki model takav, raspitacu se za dan dva. Mozda se jos neko javi sa preporukom, sacekacu. Hvala u svakom slucaju! :)
:: Ne znam za A4 Tech, nekako mi deluju... Socijalno, u nedostatku bolje reci. Ortak ima ovaj: http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-710mf/comp_comp_mouse/40/35 :: Prelagan je, sama zavrsna obrada mi se uopste ne dopada. Sa druge strane, ne mora da znaci da je svaki model takav, raspitacu se za dan dva. Mozda se jos neko javi sa preporukom, sacekacu. Hvala u svakom slucaju! : :: ::
za te pare imas Microsoft modele,nesto tipa wheel mouse optical i te 4e,pogledaj fotke na itsvet.com ...ima bas dosta modela od Microsofta za te neke slicne pare a ne da rade poso nego :D ako ti treba za gejming takodje ces dobiti i ako ti treba ovako za takoreci normalan radi isto ces biti zadovoljan,znaci za te pare neki Microsoftov mis Optical..
Imam ga kao rezervu Logitecu MX-400 ili kad radim na ćaletovom laptopu. Odlično leži u (mojoj) šaci. Na 800dpi je nešto sporiji od MX-400, dok je na 1600 za mene prebrz. Mislim da vredi svaku paru, a možda čak i više. Postoji i laserska varijanta GM-M6880. Njega sam kupio sestri, koja je naravno sve samo ne zahtevan korisnik i gejmer, ali, ako nešto znači, nije se žalila na njega.
kupio sam ga i odusevljen sam. Ima 5 dodatna tastera koja su podesiva po potrebi, laser 1000 dpi (laserski je, ne opticki), radi extra na svim podlogama bez problema, lepo lezi u ruci, gumiran je sa strane i kosta tricavih 700-800 kinti. Inace je kopija logitech misa koji kosta 5000 dinara i jedino u cemu je bolji je kvalitet plastike. Ostalo je isto, proverio sam jer ga moj cimer ima.
Imao sam taj model samo bez zica i svakome ko uspe da ga nadje bih preporucio da ga kupi, precizan, dovoljno tezak, uvek dve baterije u rezervi na punjenju u bazi. Jedina mana je da mu je levi taster otisao posle cetiri godine.
Ali su zato programabilni tasteri sa strane i napred prava stvar.
I dan danas je ziv i upotrebljiv (kupio ga 2004-te) ako si levak pa ti je primarni desni taster.
Oni Gigabyte posebno onaj prvi je dobar imam po obliku slicnog Trust-a na poslu samo da nije mini za notebook vredi svaku kintu koju platis za njega, na zalost nisam uspeo da naletim na velikog pa ga nisam kupio, tako da je klinac na kraju dobio bezicnog A4Tech G70 i prezadovoljan je njime.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x6-80d/comp_comp_mouse/40/45 :: :: kupio sam ga i odusevljen sam. Ima 5 dodatna tastera koja su podesiva po potrebi, laser 1000 dpi (laserski je, ne opticki), radi extra na svim podlogama bez problema, lepo lezi u ruci, gumiran je sa strane i kosta tricavih 700-800 kinti. Inace je kopija logitech misa koji kosta 5000 dinara i jedino u cemu je bolji je kvalitet plastike. Ostalo je isto, proverio sam jer ga moj cimer ima. :: :: ::
ovaj gigabyte 6800 sam kupio sestri i crkao mu je levi taster posle možda 6 meseci a i ostali škripuću malo, nije bio ni nešto mnogo korišćen. sad ima tastere nekog geniusa kuglaša starog 10 godina :)
glasam za a4tech, mnogo ubavi miševi za te pare, ja imam x-740k. kad crkne sahraniću ga uz sve počasti.
:: http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x6-80d/comp_comp_mouse/40/45 :: :: kupio sam ga i odusevljen sam. Ima 5 dodatna tastera koja su podesiva po potrebi, laser 1000 dpi (laserski je, ne opticki), radi extra na svim podlogama bez problema, lepo lezi u ruci, gumiran je sa strane i kosta tricavih 700-800 kinti. Inace je kopija logitech misa koji kosta 5000 dinara i jedino u cemu je bolji je kvalitet plastike. Ostalo je isto, proverio sam jer ga moj cimer ima. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.