Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Sta je bolje zadrzati?
STRANA 1 OD 1
FAQ Sta je bolje zadrzati? 19.12.2009. 14:32 T22984

status: user
broj poruka: 532
Sto bi moglo da napoji kasnije nesto vise pa me zanima sta je bolje ostaviti za racunar:

Enermax EG356P-VE 20 pina ili Chieftec HPC-420-302 DF 24 pina?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 19.12.2009. 15:29 #172407

broj poruka: 2270
Podeljen sam po ovom pitanju. S jedne strane taj Chieftec je deo proslavljene HPC serije i naslednik odličnog 360-302 DF a reviewa na Netu nema. Jedino napajanje, istog dizajna za koje se može naći review je TT purepower 420 i koje je ocenjeno sasvim prosečno. Drugi problem je donji ventilator koji je nestandarndne debljine (15mm) i za koga ćeš, kad trokira, zamenu naći teško.
Enermax ima takvu reputaciju da ne treba ni da tražiš testove ali je ipak to 7god staro napajanje.

Stripy Dilema 20.12.2009. 08:36 #172594

broj poruka: 4163
Oba napajanja su dobra. Da sam na tvom mestu probao bih oba da prodam za neku realnu cenu (ako je moguće) i kupio bi neko novo napajanje 550-600W koje će i kasnije da vrši posao. Ako bi baš birao ostavio bih čifteka.

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs