ja sam ga uzeo pre neke dvije nedelje mogu ti recu da sam prezadovoljan,sto se tice dizajna mozda i nalepse kuciste.... dobijas cetiri ultra tiha ventilatora,filtere prasine,menadzer kablova,regulator kontrole obrtaja...ma ocena od 100...99+ znaci vrh
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: zanima me da li je neko imao iskustva s ovim kucistem i ako moze da mi kaze nesto vise o njemu...planiram da ga kupim za 10-ak dana...Hvala! : ::
...imao sam to kuciste pre NZXT Tempest, jeste lepo, ali mi se cini da mu je nekako zavrsna obrada lose odradjena, tj deluje mnogo plasticno, ...ali drukcije, odlicno je...
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
od ovog prvog nije sigurno,ipak je ovo full tower,a i kao sto rece 2m4y,nekako NZXT kucista deluju mnogo plasticna.Daleko od toga da nisu kvalitetna i cvrsta,ali ovaj Armor je za njega sef Narodne banke.Jedino sto bi ja ,pre bilo kakve montaze, ofarbao unutrasanjost u crno.
ne znam za ostale modele ali LEXA S je jako kvalitetno odradjen,i ima crn enterijer
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: od ovog prvog nije sigurno,ipak je ovo full tower,a i kao sto rece 2m4y,nekako NZXT kucista deluju mnogo plasticna.Daleko od toga da nisu kvalitetna i cvrsta,ali ovaj Armor je za njega sef Narodne banke.Jedino sto bi ja ,pre bilo kakve montaze, ofarbao unutrasanjost u crno :: :: :: :: :: :: :: I ja planiram neko kucist :: :: :: :: da li je Lexa S bolji od Armora ovog :: :: :: :: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1122&ID=1404#Tab :: :: :: :: i ovog :: :: :: :: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1226&ID=1771
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.