Imam misa ocz equalizer (isti ko x7,samo druge boje i na njem pise ocz) O kupovini podloge (kvalitetnije)sam razmisljao ranije,al sam rekao,jok ne treba E onda sam shvatio da treba ,kad sam video kod druga isti mis kakao ide sa nekim drzacima koji menjaju podlogu,e sad ti drzaci se cesto ,menjaju,nisu skupi ,al smorilo bi me to menjanje svaki cas
Zato molim za predlog :gamer podloga,do 1400 dinara! HVALA!
POsle gledanja u casopisima,forumima po netu,taj roccat sense je bio moj prvi pik,al onda sam naglo odustao,jer cena je 2800 dinara,a ja za podlogu imam 1400.Znaci do 1400 dinara
pa de si video tako skupo,nije normalno,ja sam ga pre lapo godine platio 1999 u novom sadu u `igra-s`u,zaboravio sam i neki steel series bi valja,onda pogledaj cm storm podloge izgleda da nisu lose a nisu ni skupe cini mi se,odakle si?
U imtelu je bila 250 kinti a glodar po njoj prosto leti ponekad mi smeta koliko je brz, imas je u tri boje zelena, plava i crna. Da ne zaboravim da sam poslednju kupio u Myhome kod sajma ista cena 250 dingera. Inace prva koju sam kupio je stara vec 3 godine i trajace jos par.
Ima one silikonske jasucice da ze zalepi za podlogu, debljina podloge je manje od 1mm (skoro pa ko papir) jedino je sranje leti kad se oznoji ruka hoce vlaga da se zavuce do pola podloge i odlepi je, resenje zalepis neku traku na ivici gde naleze ruka.
sta ti mislis ili gde ti zivis,za mene oni deru,to je moje misljenje ,mislim da nije u redu reci nekome da lupeta,mislim,ja to ne radim,naravno,svako ima pravo na svoje misljenje Ako ne deru po tebi,onda,kupuj u cacku Po meni deru,i ja u cacku ne kupujem nishta,sem kablova,i eto uzeo sam jedan hard,al to je bilo biti ili ne biti
Pa zar EMMi nije iz `cackalice`, a gde god i sta god da pogledas oni su najdzaba...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: sta ti mislis ili gde ti zivis,za mene oni deru,to je moje misljenje ,mislim da nije u redu reci nekome da lupeta,mislim,ja to ne radim,naravno,svako ima pravo na svoje misljenj :: Ako ne deru po tebi,onda,kupuj u cack :: Po meni deru,i ja u cacku ne kupujem nishta,sem kablova,i eto uzeo sam jedan hard,al to je bilo biti ili ne bit :: :: Voljn :: ::
Kad budes malo bolje znao situaciju i poznavao IT trziste u nasem malom gradu,ne sumnjam da ces se ispraviiti zbog ostrih reci upucenih u mom smeru. Imam tu srecu da sam ziveo u BG-u 5 godina i sto sam uspeo da sagledam situaciju kako valja.
Primer:
Komponenta A kosta u BG-u 100 din,odem kod coveka u Ca i kazem: Ovo mi treba,nude mi cenu od 96din,na sta mi on kaze ali kod mene je 95.
Zakljucak:
Cacak(bez okolnih sela ima 100K ljudi) i 10 razlicitih shopova gde mozes nesto pazariti,u tom okruzenju borba za svakog kupca je od esencijalne vaznosti. A,to sto si se ti u nekom trenutku zaleteo pa kupio nesto na UA i pri tom bio osisan,to je cena ljudske gluposti. Jer,retko ko naPc berzi moze reci da ga nisu bar jednom osisali pri kupovini IT opreme.
Ne bih zeleo pogresno da me shvatis,mozda je bolje da osetis to na svojoj kozi,ali ni najmanjemi namera nije bila da raspravljam,negokao sto rekoh malo si se zaleteo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.