ljudi malopre sam menjao cooler na cpu,stavio drugi.Sve super,ukljucio racunar,rekoh ajd da pipnem chipset pored cpu-a da vidim jel sve ok.Kad ono vrelo.Znaci maximum 2-3 sekunde mogu da drzim prst na njemu,inace se opekoh.... Sta li to moze biti?Pre kada sam proveravao (pre oko mesec dana) nije bio ovoliko vruc,rekao bih da je bas skocila temp. U pitanju je intel p4 2.8 @ 3.5 mb gigabyte 8IPE1000-G 3giga rama 7600gt agp.... sta li mu je? da li smem da teram ovako kako jeste? nemam problema u radu sa racunarom,ali opet sta ZNAM.... inace od prilike ista je temperatura i na default podesavanjima.jer probao sam i tako Poz svima....
hvala vam momci sada sam nakacio neku zdrndanu osmicu ovo visi ovako,ko ciganski racunar da je.Ovo po izgledu jesino ne bi smetalo sasi maticu al bije tacno u ovog pasivnog na chipsetu tako da sada kada sam ga pipnuo mnogo je hladniji Ma kakav termaltake....spoljni deo kaziprsta i ocitavanje u roku od 2 sekunde. RammulinoTake :) Hvala ljudi
Da nisi nekako okrenuo kako ne treba taj cooler sa procesora? Mbd koje imaju pasivna hlađenja, tako su konstruisana da protok vazduha sa coolera procesora, usput hladi i njih (bez obzira što je to već malo zagrejaniji vazduh) - osim ako rebra coolera nisu za 90 stepeni pogrešno okrenuta? Drugo, pogledaj settings bios-a. Da li si resetovao bios prilikom promene procesora? Da li je potreban novi bios da bi ploča prepoznla tvoj procesor? Ukoliko pogrešno prepozna procesor, možda setuje pogrešne postavke, u ovom slučaju, napon ili fsb koji pregrevaju čipset. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.