pazi, G5 i G500 su tu negde sa cenom, zbog toga preovladava G500, ALI, imam oba misa (G500 i G9) i mogu ti reci da G9 ima nekako meksi klik, sto se meni recimo extra odgovara, ima dve maske, i nizi je, ako imas veci dlan (lopata), malo ce ti smetati, onda uzmi G500, jer je on ergonomski kao G5, malo mu je samo bolje odradjena leva strana gde se naslanja palac i plus ima dodatna 3 dugmeta sa strane, ima i prednost u scroll-u, meni je malo zgodniji nego kod G9, itd. zavisi od coveka do coveka, G9 i G500 se kolju, oba su fenomenalna za igre, a i za rad, ja ne bih znao koji da uzmem od ta 2, mozda G500, jer je dosta jeftiniji, a ima iste specifikacije, pa i bolje (G9x), jedino nema promenu boja dpi led-a, ali to je nebitno..sve u svemu, preporuka za Logitech, radije nego Saitek.
Nisam probao G9 i G500, imam G5 vec godinu dana i prezadovoljan sam sa njim. E sad bilo bi dobro ako mozes negde da ih probas, da vidis kako ti odgovaraju, kako ti leze u ruci. Inace sva 3 misa su odlicna.
pa nije da ne valja, ok je Saitek, ali nikako ne ide uz G500 i G9, daleko su kvalitetniji, a izgled je vec nesto drugo, stvar ukusa, meni je Saitek nekako prenabudzen, vise mi se svidjaju gamepad-ovi..
Imam ga, jako ke dobro sluzi, trebalo mi je malo vremena da se prilagodim na njegov oblik ali posle toga je stvarno jako dobar. Precizan je dosta i mnogi gameri ga koriste jer je brz takodje
I na kraju jeftiniji je od vecine u klasi..
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Posto vidim da volis da ti se dobrano objasni,a ja zivaca trenutno nemam da idem u sitna crevca-recu ti samo da proveris razne review-e na stranim eminentnim site-vima.
A ako me pamcenje na ovom forumu jos nije izdalo,mislim da ga i par usera ovde poseduje.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
a ako imas i multi izbor u Gigartonu BB, pa skokni..
PS - ja koristim vec ko zna koliko dugo obicnu kinesku platnenu podlogu nekako mi se nikad nije davalo za crveni tepih za misa vise od 100din, isti djavo..trazio sam neko vreme EVERGLIDE jednu poglogu, uverio se da jos uvek nema kod nas, jer je skupa, samo mi nije jasno kako ima Razer i ostalih koji kostaju preko 50eu, ali nebitno, imas u GA na Banovom brdu, da biras, jako bitan je materijal, mora da bude mekan i za laserske miseve.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.