Nekima je poznato ovde na forumu kuciste TT Xpressar sa klimom u sebi, ima ga vec neko vreme kod nas po ceni od 45k i 480 evra. E sad moje je pitanje sta se bolje ponasa ovo ili voda, posto se prica da za pravi vodeni sistem treba preko 200 evra i jos 100 minimum za neko kuciste, ovde se sa klimom isporucuje i kuciste :).
to kuciste je prvenstveno namenjeno i7 965 extreme, jer ima ko frizider hladnjak i spusta temp. cpu-a na 5-6c, kuciste je uzasno skupo ali i trosi struje ko mini frizider, ali i vredi ko ima para ne da hladi samo cpu nego sve i mdb i komponente javi ako ga kupis :)
Ma moze gde hoces :), mada ja mislim da je bolje ovo nego voda za neki ultimativni OC, nisam probao mada je sigurno su neki poznati Oc-eri sa foruma probali ovo :).
Pozdrav!
:: to kuciste je prvenstveno namenjeno i7 965 extreme, jer ima ko frizider hladnjak i spusta temp. cpu-a na 5-6c, kuciste je uzasno skupo ali i trosi struje ko mini frizider, ali i vredi ko ima para ne da hladi samo cpu nego sve i mdb i komponent :: javi ako ga kupis : :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
MSI - P45 Diamond - P7N SLI - P7N Diamond (Only for one VGA card plug in 4th slot) - P7N2 Diamond (Only for one VGA card plug in 4th slot) - X48C Platinum (Only for one VGA card plug in 4th slot)
o5 ti kazem to je super kuciste ali namenski za i7 965 extreme koji kosta koliko 700e a koristi amonijak(ne smrad nego tecnost) kao rashladni sistem jer je radjen kao frizider i ima posebno napajanje za taj motor neverujem da se mnogo cuje ali samo kuciste govori koliko kosta, to mozes i ti da napravis ako imas stari `gorenje` frizider
C2Q na 4??? ti to mene zajebavas, pa kad ekstremni cpu koji se greje ko termoakumulaciona pec spusti na 4-5c onda bi ovaj bio na 2-3 i mogao bi da ga navuces i na 6ghz samo ako ti ploca izdrzi tu propusnu moc, naravno da lupim da bi onda bio nekih mozda 30-40c sto je qqllll
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.