Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Epson LX 300
STRANA 1 OD 1
ivica77 Epson LX 300 16.09.2006. 18:36 T2277

status: user
broj poruka: 1

Posedujem polovan stampac Epson LX 300 koji zelim da prodam,ali ne znam koliko moze da vredi.Potpuno je ispravan i nema nikakvih ostecenja.Molio bih ako je neko upucen da mi da bar pribliznu vrednost.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi Pa to je bre za muzej 16.09.2006. 20:10 #8285

broj poruka: 852
To je matricni stampac, davno proslo vreme.
Sad kad su novi stampaci 100eur za to nije realno da dobijes ni 10eur.Pokloni ga nekom bice bolji efekat

Devize devize bonda elema

mrlja Re: Pa to je bre za muzej 16.09.2006. 22:09 #8295

broj poruka: 299

:: To je matricni stampac, davno proslo vreme
:: Sad kad su novi stampaci 100eur za to nije realno da dobijes ni 10eur.Pokloni ga nekom bice bolji efeka
::
:: Devize devize bonda elem

Uputjen si da su oko 140 Eura u maloprodaji, i da za zadnje dve godine cena se uopste nije menjala???
a otprilike polovni se prodaju za 30-50 eura...
mada teshko da tje to neko kupiti osim ako mu treba za firmu...
astan matricni stampac 16.09.2006. 22:45 #8298

broj poruka: 271

Takav stampac je zlata vredan nekoj firmi, pogledaj koliko su maloprodajne cene i ponudi ga za recimo 50% od te cene.

shkomi Sve je to lepo 17.09.2006. 10:22 #8311

broj poruka: 852
Pre par godina sam imao neki epsonov matricni 24pinski stampac(ovaj je 9pinski ako se ne varam) koji sam dobio od prijatelja. Sporo radi kvalitet je u odnosu na laser tuga bucan je. kAd sam kupio laser pokusao sam da ga prodam, ali nisam uspeo, tako da sam ga i ja poklonio.

Takvi stampaci trebaju firmama koje popunjavaju formulare sa perforiranim krajevima. Ako uspes da ga zavalis upola cene super, ali ja nisam uspeo i mislim da nije realno. Inace nov je kod nas oko 200 eur.

Devize devize bonda elema

mrlja Re: Sve je to lepo 17.09.2006. 12:22 #8314

broj poruka: 299

:: Pre par godina sam imao neki epsonov matricni 24pinski stampac(ovaj je 9pinski ako se ne varam) koji sam dobio od prijatelja. Sporo radi kvalitet je u odnosu na laser tuga bucan je. kAd sam kupio laser pokusao sam da ga prodam, ali nisam uspeo, tako da sam ga i ja poklonio
:: Takvi stampaci trebaju firmama koje popunjavaju formulare sa perforiranim krajevima. Ako uspes da ga zavalis upola cene super, ali ja nisam uspeo i mislim da nije realno. Inace nov je kod nas oko 200 eur
:: Devize devize bonda elem

jeste oko 200 eura... zaboravljam na maloprodajne cene... :(
kvalitet stampe i brzina su ochajni kod 9-pinske serije (oznaka X)...
24pinska (Q) serija je nesto brza i mnogo bolji kvalitet stampe...
ali je zato i mnogostruko jeftinija stampa...
oko 200 dinara ribon i zaboravish kad si ga menjao ...
:)
VMARC ne brini 17.09.2006. 20:20 #8329

broj poruka: 9420

baci ga na oglas i prodaces ga za oko 80-100 evra, bez problema. price od oko 10ak evra za njega su u najmanju ruku neozbiljne pa cak i smesne. stampac je idealan ne samo zbog jeftine stampe, vec i zbog toga sto jedini radi pod nekim knjigovodstvenim programima koji rade pod DOSom.
jeske VIDI 06.02.2007. 01:10 #11818

broj poruka: 46

PRINTER VREDI ONOLIKO KOLIKO CE NEKO DA DA PARA. 10 E JE SMEJURIJA 80 E JE PRECENJENO. REALNO CE TI ZA NJEGA DATI OKO 40 E
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs