e ljudi znam da ovo nije tema za it forum i sve to ali ovo sam morao da postavim cisto da vidik ko kako razmislja, pazi ti sta su oni smislili ma znas sta ima jertu na nos da nam cupaju, em sto je poskupelo gorivo em sto je poskupela registracija, nego sto su uvelu smrdljivi evropski sistem u zemlji srbiji koja ni sa starim nije mogla da funkcionise, zapravo radi se o:
kazna od 3000 do 30 000 -5000 za koriscenje mobilnog i vozaci i pesaci, nevezan pojas ne upaljena svetla.kad pesak predje preko crvenog,kretanje po trotoaru -motoristi nece smeti da voze nikog mladjeg od 12 god, a kazne za to i vozenje dece mladje od 12 na prednjem sedistu od 15 do 30 000 din. i 6 kaznenih poena i oduzimanje dozvole od 3 do 12 meseci, a za prevoz drogiranog i pijanog od 6 do 20 000 i dva poena. -15-30000 za voznju dece na prednjem sedistu -direktno u zatvor za preticanje preko pune, duple pune,voznju u pijanom stanju,nepropustanje dece i nasilnicku voznju.. -morate imati prvu pomoc, florescentni prsluk, e i sajla hahaha
e sad slusao sam sinoc sta su pricali u emisiji 20%gradjana kaze da bi umesto kazne odma islo u zatvor jer ljudi moraju da od dve plate plate kaznu
pa se vodila polemika a sto su u prevu, kako da vezem pojas ako vozim starije automobile kojih ima dosta koji nemaju pojaseve na zadnjem sedistu, i kakvu ulogu ima pojas kad vozimo raspala polovna kola u kojima je se rizik voziti, onda je jedan lik kupio taj prsluk florescentni i okacio ga na ofinger i stavio pored prozora da ga ne zaustavljaju ahhahaha ovi iz studia se zavalili od smeha a panduri pocrveneli
nego samo da vidim sta vi mislite o novom zakonu, ja licno ne mislim nista jer ima debilstina koje ne mogu da shvatim, zamisli ovo za voznju u kontra smeru ( knaci kamikaza) oduzimanje 2 boda, a za prelaz preko pesackog da ne usporis 6 bodova, e zamisli to, pa gde je veca sansa da neko pogine, onda to sto moras da imas sajlu ne znam sta imaju za to da kaznjavaju.
ljudi ko nije polagao nek polaze jer u ovom novom sranju ces kad polozis a polagace se 6 meseci da te vukljaju kroz neke teoretske nastave, posle toga ces morati da 2 god. vozis sa nekim ko ima najmanje 5 god iskustvo vozacko. sve u svemu cist debilizam jer nista bolje nece nauciti da voze cak mozda i jos gore, jer kad dodje vreme da sami voze oslobodice se jer nema nikog da ih nadgleda.
anyway cenim razlicita misljenja i ako ovo nije tema na ovom forumu ali mislim da bih voleo da vidim vase misljenje pozzzzz
.... P.S. sry sta sam postavio temu na Periferni i ostali uređaji idem preko spore konekcije pa imam bug da postavim u svastari....
nije tema za it forum al ajd... ukratko, ni starom zakonu nista nije falio, razlike su kozmeticke (prsluk, svetla danju, novi standard za prvu pomoc). problem koji je postojao u starom zakonu a plasim se da ce postojati i u novom je selektivna primena istog. negde sam video formulu : visina kazne obrnuto je proporcionalna vrednosti vozila pomnozena sa udaljeniscu mesta gde je vozilo registrovano .) e sad kazne... moramo da shvatimo da kazne postoje da bi nas naterale da postujemo zakon i dok god ga postujemo nema problema. druga stvar je neuskladjenost visine kazni, ali nekog ko postuje zakon to ne bi trebalo da zanima. ps. ne branim zobs, pun je rupa, samo me nervira sto svi kukaju na visinu kazni
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ma vazi sto ce ovo da bude.. Ja ne verujem nesto, pogotovo za to da se s nekim vozis ko ima 5 godina iskustva. Kako to moze da se izvede, ko ce to da kontrolise ? Ai taj deo ko zna kad ce stupiti na snagu za polaganje, to nece jos par meseci ja mislim, jer nisu jos sredili sve sto se toga tice.
-direktno u zatvor za preticanje preko pune, duple pune,voznju u pijanom stanju,nepropustanje dece i nasilnicku voznju..
Ni u ovo nesto ne verujem, al ako oni tako kazu...
:: :: ljudi ko nije polagao nek polaze jer u ovom novom sranju ces kad polozis a polagace se 6 meseci da te vukljaju kroz neke teoretske nastave, posle toga ces morati da 2 god. vozis sa nekim ko ima najmanje 5 god iskustvo vozacko. sve u svemu cist debilizam jer nista bolje nece nauciti da voze cak mozda i jos gore, jer kad dodje vreme da sami voze oslobodice se jer nema nikog da ih nadgleda. :: :: anyway cenim razlicita misljenja i ako ovo nije tema na ovom forumu ali mislim da bih voleo da vidim vase misljenje pozzzz :: :: .... P.S. sry sta sam postavio temu na Periferni i ostali uređaji idem preko spore konekcije pa imam bug da postavim u svastari.... :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
a što se tiče novog zakona ja mislim da je suviše blag a isto mislim da ima i debilskih propisa. Takođe bih ti poručio da pročitaš ono što napišeš jer si rekorder u sintaksnim greškama, kao da kucaš naslepo...
Novi zakon je odlican jer treba da se naucimo nekom redu. Pa jel tebi u redu da svako drugi vozi pijan auto i da lupi pri nekoj ludackoj brzini, i ti ni kriv ni duzan na*bes ? Dalje ja sam cuo za sledecu kaznu da pijana ili drogirana osoba koja vozi auto skidaju joj se 2 poena, a ako vozi normalna osoba a pored nje na prednjem sedistu je pijana ili drogirana osoba vozacu se skida 6 bodova ????? I dobro je sto je uvedeno placanje preko suda, a ne da te policajac ujutru zaustavi negde pred dorucak i nadje ti bilo sta uzme ti pare da bi on doruckovao ili rucao ili vecerao, mada ima sasvim ok policajaca. I jedina je glupost ovo da neko u automobilu ko ima minimum 5 godina polozeno bude sa onim sto je tek polozio, naredne 2 godine.
apsolutno nista nije falilo starom zakonu, prvo sto pored toga sto su uveli atest za plin jos jedan razlog da slupam kola i bacim ih u p materinu, oni uvode da kupujem dodatne stvari a rizik mi ici po putu koji je katastrofa, a ne da smo najebali zbog kazni nego zbog prasinjara koji vise nece uzeti mito 1000din za nevezan pojas sad imaju za sta da te drkaju, i posto su velike cene sad ce ti traziti 5000 a uvek ce naci nesto, gledace prvu pomoc,pojas napred nazad,sajlu, ako nista ne nadje merice debljinu krampona na gumama, znam jer su to meni radili
e da i znas sta je sinoc rekao covek stizu im za 6 meseci uredjaji koji ce od momenta kad te zaustavi sve snimiti razgovor tok radnje (kao) ko ce znati..... samo izmisljaju
u ovom zakonu jer su vozači postali veoma bahati (ja sam umereno bahat). Naravno, potrebno je da se striktno primenjuje ali i da se pre zakona dovedu u red mnoge druge stvari. Prvo pitanje brzine! Pa ti po novom zakonu (a i po starom samo sada je veća kazna) ukoliko ne koristiš auto-put a, on kod nas postoji samo u malom delu Srbije, moraš da voziš maksimalno 50km/h skoro na svim ostalim deonicama. Problem je što se brzina za pojedine puteve određivala pre 40 godina kada je fića sa svojih 70 km/h bio neprikosloven. Potrebno je van gradskih područja dozvoliti od 60-80-100 u zavisnosti od puta. Naravno, pored škole treba biti maksimalno dozvoljeno 30km/h. Zatim da se isprave nebuloze tipa: 5 bodova za korišćenje mobilnog a, za okretanje u tunelu ili na mostu 2 boda (kaznena poena)??????? Takođe i ravnopravnost među vozilima. Primer: 5000 za onog ko se ne veže pozati a, ima pojaseve a, onaj ko nema on onda i ne mora. Ili da svi ugrade ili da se niko ne kažnjava. Pa problim kod prevoza dece. Po ovom zakonu deca kada se postave u sedište su izuzetno mirna i čekaju da se završi vožnja da bi bila zahtevna. Normalno je da dolazi u situacija kada se dete mora izvaditi iz sedišta kako bi ga smirio a, ne postoji mogućnost da se istog trenutka isključiš iz saobraćaja a, da ne pomijem kako će brzo da reaguje osoba koja je pozadi pored deteta a, koja je vezana. itd.... ima još veliki broj nedorečenih stvari ali da treba nešto da se uvede novi zakon, treba.
Ja bih neka pitanja i/ili komentare drugacije definisao odnosno...
12.12.2009. 11:00
status: user broj poruka: 10997
prokomentarisao. Primera radi: nedostatak tih i tih komponenti vaznih za bezbednost vozila koja su `ioanko stara i polovna i u kojima je RIZIK voziti...`. Promenio bih to u pitanje koje glasi: zasto voziti kola ako su stara, polovna i rizicna? Zar smemo da rizikujemo da stara i polovna postanu stara, polovna i raspadnuta tamo negde, na auto-putu Beograd - Nis i da tokom svog raspadanja prouzrokuju raspadanje nekih dragih nam, ljudi - rodjaka, komsija, sugradjana... Ako su polovna i stara, prodaj ih brale kao staro gvozdje, pa se vozi auto-nogama, biciklom, trotinetom... dok ne steknes para za skromna, mala, stedljiva, NOVA kola...
Na `ovim prostorima` stalno se valja jedna te ista prica. Do juce je sluzila za pravdanje mlade, neiskusne, nejake (pseudo) socijalisticke juznoslavjanske zajednice a sada, gle cuda!, istu mantru izgovaraju ljudi koji `sa onim juce` nemaju nista jerbo su veliki Srbi, rodoljupci itd., a u oba slucaja za zaostajanje šire i uže nam domovine krivi su Evropa, Novi Svetski Poredak, Stari Svetski Poredak, Deda Mraz, Sionski Mudraci, Sir i Vojna (americka, sa Glenom Milerom na čelu) Muzika. Krivo nam je sto nas je malo, sto nam preti `bela kuga`. Hteli bi smo da nas je k`o Kineza. Da, ali niko nece da stedljivo zivi i marljivo zaradjuje kao Kinez (a podvaljujemo i valjamo fals robu vala bestidnije nego Kinezi). Zatim odlazimo u drugu krajnost: ponavljamo mantru koja nas uverava da smo najgori, da je dobro da smo tu gde jesmo jer za bolje i nismo...
I dok stanje bude takvo, to jest, dok budemo jurcali od jedne krajnosti do druge, za bolja kola i bolje zakone se i necemo kvalifikovati.
Inače, komentar za dete/bebu koji sam dao poznaju svi Beograđani. Zaglaviš se u gužvi dodatnih 1-2sata gde ti je prosečna brzina 10km/h a, za to vreme dete će mirno da sačeka sa izađeš iz gužve. Ne daj Bože ako ga izvadiš iz sedišta a, snimi te kamera.
:: a što se tiče novog zakona ja mislim da je suviše blag a isto mislim da ima i debilskih propisa. Takođe bih ti poručio da pročitaš ono što napišeš jer si rekorder u sintaksnim greškama, kao da kucaš naslepo... :: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde :: ::
Na bicikli nesmeš da voziš dete mlađe od 12 god ako nema posebno sedište.Da li mozete zamisli kako ja svoju ćeru od 11 god vozim na bicikli a ona sedi u nekakvom sedištu.Takođe dete do 12 nesme više da učestvuje biciklom u saobraćaju bez nadzora.Vozim malog danas kolima i svezo ga na zadnjem sedištu jedva se vidi od pojasa(5 god).
ne ok je razumem ja to, prvo @servispc bro i pisem naslepo pa nestignem da stavljam zareze i tacke jbg ali razumes sta sam hteo da kazem
@gile pa ja se slazem za voznju u pijanom stanju i tako neke stvari ali sto je mnogo mnogo je mislim zbog sitnica cemo da placamo i ako nekad nisi kriv, a to ti je 150% od plate
@tortojed dude ne mogu ja da prodam krs kola da kupin nova, jer znam ja sta valja nisam lud ali ta kola meni odradjuju stvar, svakog vikenda ja idem u selo i ne zivim od plate vec sta tamo imam, i onda ne mogu da idem peske niti busom niti vozom vec sa tim krsom jer nemam sta drugo, a ja bi najvise voleo da imam nov pa da ga redovno vozim na servis a ovako jedva sam atest platio, i fali jos jedno 1000e da se pokrpi limarija poprave kocniceitd.. mislim da ima dosta ljudi u istom ili slicnom stanju
a sto se kineza i amerikanaca tice za razliku od njih mi imamo zivot koliko god bedniji on bio, ali nemam radno odelo i spavacu pidzamu i ne zivim da bih radio, vec obrnuto :)
ali mislim da ce to trajati prvih 3-4 meseca posle se za neke stvari nece obracati toliko paznja...........bar ja mislim
starom zakonu apsolutno nije nista falilo, samo sto se nije primenjivao nego je 90 % policije korumpirano bezobrazno, bahahto pa su primenjivali zakon kako je njima odgovaralo.
Mogu oni da donesu ne znam kakav zakon ako se ne bue primenjivao docice se na isto kao sto je i sa starim bilo.sto opet ponavljam nije mu nista falio ...sad ce da udare iovako po plitkim dzepovima
@krkub nije ovo tema za raspravu nisam je za to otvorio nismo deca ni debili niti je ovo ati-nvidia fight, zapravo samo sam otvorio da vidim kakvo ko ima misljenje o novom zakonu nista vise, skuplji je on 10x od ati radeona 5970x2 u crossfire rezimu :)
Problem je što smo siromašni. Inače, da imamo u proseku para, valjalo bi nas naterati da odbacimo stara nebezbedna kola jer su skuplja za održavanje i vožnju, a uz to i zagađuju.... ali, stanje para to nije propratilo. Ovo je recept ostalih ex socijalističkih zemalja, ali, dve su stvari promenjene u odnosu na njih: oni nisu imali Crvenu Zastavu i, uradili su to pre recesije. O tome da smo nekulturni, bahati, rastrojeni... jesmo. Ima razlike od grada do grada, a po meni su Bg i Kv table najgore iz iskustva.... S te strane, ja pozdravljam zakon uz ograde za nelogičnosti u bodovima.... E, šta smeta: osim toga da nećemo biti u stanju da pokupujemo vozila mlađa od 10-6 godina (masovno), vidi se jedna bestidnost: jebe im se za bezbednost i ekologiju, sve je usmereno da se najlakše ubere para i mito, neće biti policije ispred i iza tunela, na otvorenom putu gde su crne tačke i od krajputaša (ovih modernih, mermernih, gde su minimum po dve tri osobe) gde se gine kao muva jer je put užasan... ne, dotle im službeni auto potroši prevše goriva, pa nemaju šta da izvuku i ušićare vozikanje do kuće i špeceraja... ne, gde će biti pajkani? Pa, proveravaće pojaseve u gradu, gde pri brzini od max. 50km mal`ne možeš biti i na haubi, proveravaće tu i svetla, iako su bitnija na otvorenom, da na vreme pri većoj brzini ili krivini, vidiš neočekivano vozilo.... shvatili ste. Moj primer je policija iz Ljiga. (policija ima pravo da naredi kakvi znakovi i ograničenja se stavljaju gde na putu... tj. kao u turska vremena, gde da ubiraju harač) pa su tako ti iz Ljiga, na ulazu iz Bg, gde je opasno stvarno i ima spomenika uz put a i ja sam 2 puta do sada bio svedok nesreća (sletanja uz prevrtanje i odsečene noge radniku putaru)... tu ih nema, ali, pravu deonicu na uzaluz od Rudnika, tu su non-stop. To su proglasili naseljem, i pre na magistrali ograničili brzinu na 50 iako je tu jedna polunapuštena kafana i benzinska pumpa i ništa više, i tu ubiru za doručak i ostalo.... a naravno, semafor na magistrali su podesili za lokalnu populaciju - 20 sekundi za magistralu minut i po za lokalce... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Upravo tako, u gradu se desava najmanje nesreca sa smrtnim ishodom !! Magistralni ptevi, autoputevi, svi ostali su problem ...pa svaki dan ima u novinama naslov poginulo 5-toro ljudi na autoputu....gde su tu patrole ? Gde su ti silni presretaci koji su se pojavili jos pre par godina da sprecavaju divljanje po magistralama itd
Ajd uzdravlje
:: Problem je što smo siromašni. Inače, da imamo u proseku para, valjalo bi nas naterati da odbacimo stara nebezbedna kola jer su skuplja za održavanje i vožnju, a uz to i zagađuju.... ali, stanje para to nije propratilo. Ovo je recept ostalih ex socijalističkih zemalja, ali, dve su stvari promenjene u odnosu na njih: oni nisu imali Crvenu Zastavu i, uradili su to pre recesije :: O tome da smo nekulturni, bahati, rastrojeni... jesmo. Ima razlike od grada do grada, a po meni su Bg i Kv table najgore iz iskustva... :: S te strane, ja pozdravljam zakon uz ograde za nelogičnosti u bodovima... :: E, šta smeta: osim toga da nećemo biti u stanju da pokupujemo vozila mlađa od 10-6 godina (masovno), vidi se jedna bestidnost: jebe im se za bezbednost i ekologiju, sve je usmereno da se najlakše ubere para i mito, neće biti policije ispred i iza tunela, na otvorenom putu gde su crne tačke i od krajputaša (ovih modernih, mermernih, gde su minimum po dve tri osobe) gde se gine kao muva jer je put užasan... ne, dotle im službeni auto potroši prevše goriva, pa nemaju šta da izvuku i ušićare vozikanje do kuće i špeceraja... ne, gde će biti pajkani? Pa, proveravaće pojaseve u gradu, gde pri brzini od max. 50km mal`ne možeš biti i na haubi, proveravaće tu i svetla, iako su bitnija na otvorenom, da na vreme pri većoj brzini ili krivini, vidiš neočekivano vozilo.... shvatili ste. Moj primer je policija iz Ljiga. (policija ima pravo da naredi kakvi znakovi i ograničenja se stavljaju gde na putu... tj. kao u turska vremena, gde da ubiraju harač) pa su tako ti iz Ljiga, na ulazu iz Bg, gde je opasno stvarno i ima spomenika uz put a i ja sam 2 puta do sada bio svedok nesreća (sletanja uz prevrtanje i odsečene noge radniku putaru)... tu ih nema, ali, pravu deonicu na uzaluz od Rudnika, tu su non-stop. To su proglasili naseljem, i pre na magistrali ograničili brzinu na 50 iako je tu jedna polunapuštena kafana i benzinska pumpa i ništa više, i tu ubiru za doručak i ostalo.... a naravno, semafor na magistrali su podesili za lokalnu populaciju - 20 sekundi za magistralu minut i po za lokalce.. :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
i to je tacno stace u gradu po danu upaljena svetla, nego eto put zlatibor uzice i ibarska magistrala su dve najvece crne tacke u srbiji, prevo magistrala Zlatibor-Uzice ima kontra nagib tu ginu kao zecevi ti ides levo u krivinu a put naged na desno samo skliznes, a tu je i glumac Zablacanski poginuo prosle godine posto su degenerici oznacili odozgo da imas uslov za preticanje a odozdo imas puno pravo, i znaci oba imaju pravo na preticanje i nevide se u brzini i bum! ko je kriv onaj sto je imao uslov, koga je briga ko je stvarno kriv
sinoc kad su polemisali i kad su rekli da u stranim zemljama sve manje ima pandura jer ih zamenjuju kamere, oni panduri u studiju su se ucutali nista nisu odgovorili
Ljudi zamolio bih Vas da ovo ( zakon ) shvatite vrlo ozbiljno.Do 15.01.2010. gledaće kroz prste a od 15.01.2010. kreće seča knezova znači nikoga neće puštati provereno!Ovoj banana nazovi državi trebaju pare a ovo je odličan način da orobe ljude a da se oni nafiluju sa evricima!S druge strane slažem se u novom zakonu ima dosta nelogičnosti čak i stvari koje su u potpunoj suprotnosti sa zdravim razumom ali samo se setite koliko godišnje ljudi na žalost pogine ili zadobije teške telesne povrede u saobraćajkama zbog nečije obesti ( čitaj nasilničke vožnje ) preticanja preko pune linije, prekoračenja brzine i sl.Tad neke stvari dobijaju smisao.
bar u tri gornja posta ima vise netacnih tumacenja i izjava tipa `cuo sam..`. imate na sajtu ministarstva infrastrukture dostupan zakon o bezbednosti saobracaja i jos vaznije, predlog tehnickog pravilnika (yet to be usvojen)
da se s nekim vozis ko ima 5 godina iskustva. Kako to moze da se izvede, ko ce to da kontrolise ? zaustave te a suvozac ti nema dozvolu stariju od 5 god ko zna kad ce stupiti na snagu za polaganje, to nece jos par meseci ja mislim, jer nisu jos sredili sve sto se toga tice. bice reseno tehnickim pravilnikom direktno u zatvor za preticanje preko pune, duple pune,voznju u pijanom stanju,nepropustanje dece i nasilnicku voznju. dezinformacija Dalje ja sam cuo za sledecu kaznu da pijana ili drogirana osoba koja vozi auto skidaju joj se 2 poena, a ako vozi normalna osoba a pored nje na prednjem sedistu je pijana ili drogirana osoba vozacu se skida 6 bodova???? netacno oni uvode da kupujem dodatne stvari- potrebne u vozilu a rizik mi ici po putu koji je katastrofa- nema veze sa tekstom zakona, sta bi ti da te puste da divljas kako hoces zato sto je los put???? gledace prvu pomoc,pojas napred nazad,sajlu, ako nista ne nadje merice debljinu krampona na gumama- to im je posao ukoliko ne koristiš auto-put a, on kod nas postoji samo u malom delu Srbije, moraš da voziš maksimalno 50km/h skoro na svim ostalim deonicama- 50kmh u NASELJU ako saobracajnim znakom nije drukcije regulisano što se brzina za pojedine puteve određivala pre 40 godina- opet zesce netacno Potrebno je van gradskih područja dozvoliti od 60-80-100- i jesta dozvoljeno A što se tiče brzine, zaboravih da pomenem i da se od onog fiće i vozila unapredila pa je sada uz ABS i ostalih pomagala, zaustaavni trag mnogo manji.- ne mozes da postavis saobracajni znak `za ficu 30km/h, za audija 50km/h` ogranicenje mora da bude takvo da najlosije vozilo koje PROLAZI TEH.PREGLED moze bezbedno da prodje Na bicikli nesmeš da voziš dete mlađe od 12 god ako nema posebno sedište.Da li mozete zamisli kako ja svoju ćeru od 11 god vozim na bicikli a ona sedi u nekakvom sedištu.Takođe dete do 12 nesme više da učestvuje biciklom u saobraćaju bez nadzora- zakon iz osamdesetineke, nije po novom ne mogu ja da prodam krs kola da kupin nova, jer znam ja sta valja nisam lud ali ta kola meni odradjuju stvar, svakog vikenda ja idem u selo i ne zivim od plate vec sta tamo imam, i onda ne mogu da idem peske niti busom niti vozom vec sa tim krsom jer nemam sta drugo - tvoj problem Mogu oni da donesu ne znam kakav zakon ako se ne bue primenjivao docice se na isto kao sto je i sa starim bilo.sto opet ponavljam nije mu nista falio ...sad ce da udare iovako po plitkim dzepovima- AMIN! a tu je i glumac Zablacanski poginuo prosle godine posto su degenerici oznacili odozgo da imas uslov za preticanje a odozdo imas puno pravo- zablacanski je isao krajnjom desnom, vozilo koje mu je islo u susret je PREKO PUNE LINIJE preslo u njegovu, iako za taj smer postoje dve ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
prvo oni prosijaci nisu obezbedili te prsluke jer nemaju gde da se nadju da bi ih bilo ko kupio da nam ne pisu kaznu, drugo to sto imam los auto u ovoj zemlji vozicu ga dok ne ostanem bez tockova jer nisam pretnja jer ne mozes brzo da vozis a pare za drugi nemam, nemogu, necu, ne umem da ga kupim i .
a mi mozemo da pricamo sta ocemo jbg usvoili sve evropsko osim plata, tako da, `jebi magare dok je u blatu` tako se kaze i to ce nam raditi, postuj ih koliko hoces ali ako se njemu danas jede pecenje onda procitaj 4-ti post iznad ovog...
prsluka nema u prodaji poslednja tri dana, bice ih uskoro - jos ni jedna kazna nije napisana zbog prsluka. znaci nisam ni ja pretnja? moja buba `69 ne moze preko 110kmh, ima razvaljen trap, nesto me zeza signalizacija kad ukljucim brisace, i koci mi samo prednji levi kad dva-tri puta nadrukam pedalu. ili si ispravan ili nisi, mora da postoje neki standardi. neces da ostanes bez tockova, uzece ti valjda dozvolu pre nego sto (polako, jer ne mozes brzo) ubijes nekog. sto se tice mita i korupcije, slazemo se u potpunosti, ali to nema veze sa tekstom zakona o bezbednosti saobracaja ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: prvo oni prosijaci nisu obezbedili te prsluke jer nemaju gde da se nadju da bi ih bilo ko kupio da nam ne pisu kaznu, drugo to sto imam los auto u ovoj zemlji vozicu ga dok ne ostanem bez tockova jer nisam pretnja jer ne mozes brzo da vozis a pare za drugi nemam, nemogu, necu, ne umem da ga kupim i . :: :: a mi mozemo da pricamo sta ocemo jbg usvoili sve evropsko osim plata, tako da, `jebi magare dok je u blatu` tako se kaze i to ce nam raditi, postuj ih koliko hoces ali ako se njemu danas jede pecenje onda procitaj 4-ti post iznad ovog.. :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.