Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
NZXT Avatar
STRANA 1 OD 1
Ishmerish NZXT Avatar 11.12.2009. 19:49 T22733

status: user
broj poruka: 7285
Sve sam pretrazio,tako da neverujem da je ovaj misonja vec bio postovan ovde ranije.
Takodje sam i detaljnije precesljao user`s review doticnog stakora,i mogu reci da sam stekao utisak da je u pitanju veoma kvalitetan i funkcionalan mis,a sa cenom od 5K i veoma primamljiv siroj narodnoj masi.

http://www.nzxt.com/products/avatar/

http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Malo je skup 11.12.2009. 20:10 #169135

broj poruka: 6502
radije cu dati jos 1000 din. i uzeti Roccat Kone, koji je bolji naravno.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: Malo je skup 11.12.2009. 20:12 #169141

broj poruka: 7285
E sa tim se vec nemogu raspravljati,Kone je i za mene no.1

http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: radije cu dati jos 1000 din. i uzeti Roccat Kone, koji je bolji naravno
::
TheBear I meni se svidja Avatar 11.12.2009. 20:14 #169142

nisam ga video uzivo ali izgleda kao dobar mis, samo mu je cena malo veca po meni, da je 4k bilo bi ok.
Ali Kone kad sam to cudo uzivo video i uzeo, ubedljivo najbolji mis !

Daum Re: Malo je skup 11.12.2009. 20:24 #169147

broj poruka: 12794
...a onda jos 1000 za Logitech G9...

:: radije cu dati jos 1000 din. i uzeti Roccat Kone, koji je bolji naravno
TheBear Meni je nekako bolji 11.12.2009. 20:26 #169148

Kone, ne svidja mi se G9 oblik...

Daum Re: Meni je nekako bolji 11.12.2009. 20:32 #169149

Cuti dok ne probas... :)
Najbolji moguci gaming mis...

:: Kone, ne svidja mi se G9 oblik..
dautovic .... 11.12.2009. 20:36 #169150

broj poruka: 2855

Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate.

kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki...

Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke...

A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer...

Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishevi

Daum Re: .... 11.12.2009. 20:47 #169156

Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo...

A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji...

:: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
dautovic Re: Re: .... 11.12.2009. 22:20 #169188

broj poruka: 2855
To je svemirski mish...koji ruku na srce nisam probao...ako ti tvrdish onda mora da je najbo....,ja tvrdim da ga nijedan PRO gejmer (fps igre) ne koristi osim ako ga neki sponzor ne uslovljava.

Inache najboju gejming opremu trenutno na svetu ima STEALSERIES od misheva i podloga do sluski i ostalih rekvizita...pa onda dodje razer, pa ostali....

:: Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo..
:: A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: :: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: :: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: :: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: :: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
gile23 Re: Re: Re: .... 11.12.2009. 22:48 #169199

broj poruka: 9121
Prvo je SteelSeries drugo nisu im nista narocito misevi, trenutno je Razer mamba najbolji mis. Svidja mi se u tom SteelSeries sto imaju podlogu SC2 koju bih rado kupio cim bih je video :). Po meni Razer je sam vrh za gaming gear :), a taj G9 se mnogima ne svidja jer ima neke tegove pa je tezak za igranje, razera svi preporucuju.

Pozdrav!

:: To je svemirski mish...koji ruku na srce nisam probao...ako ti tvrdish onda mora da je najbo....,ja tvrdim da ga nijedan PRO gejmer (fps igre) ne koristi osim ako ga neki sponzor ne uslovljava
:: Inache najboju gejming opremu trenutno na svetu ima STEALSERIES od misheva i podloga do sluski i ostalih rekvizita...pa onda dodje razer, pa ostali...
:: :: Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo..
:: :: A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: :: :: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: :: :: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: :: :: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: :: :: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
Daum Re: Re: Re: Re: .... 12.12.2009. 01:08 #169259

Razer mamba je obican bezicni mis, ocigledno je da Razer igra sa njom na marketing. Nikad bezicni misevi nisu bili dobri za gaming. Probao sam Razer Lachesis, nije bolji od G9, a te tegice u G9 mozes kompletno da sklonis, daleko od toga da je tezak za igranje.
Razera svi preporucuju jer ga generalno koristi masa, a ponajvise ameri kojima kad postavis nesto ispred ociju i utrljas im malo marketinga kupuju sve ko ovce...

Kupi, probaj, pa ces da vidis...

:: Prvo je SteelSeries drugo nisu im nista narocito misevi, trenutno je Razer mamba najbolji mis. Svidja mi se u tom SteelSeries sto imaju podlogu SC2 koju bih rado kupio cim bih je video :). Po meni Razer je sam vrh za gaming gear :), a taj G9 se mnogima ne svidja jer ima neke tegove pa je tezak za igranje, razera svi preporucuju
:: Pozdrav
:: :: To je svemirski mish...koji ruku na srce nisam probao...ako ti tvrdish onda mora da je najbo....,ja tvrdim da ga nijedan PRO gejmer (fps igre) ne koristi osim ako ga neki sponzor ne uslovljava
:: :: Inache najboju gejming opremu trenutno na svetu ima STEALSERIES od misheva i podloga do sluski i ostalih rekvizita...pa onda dodje razer, pa ostali...
:: :: :: Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo..
:: :: :: A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: ::
:: :: :: :: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: :: :: :: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: :: :: :: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: :: :: :: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: :: :: :: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
skar Re: Re: Re: Re: Re: .... 12.12.2009. 09:26 #169353

broj poruka: 3992
ma ROCCAT je zakon,relativno su novi,ali vec imaju full macinice
mada ni ovaj NZXT ne lici mi na neku igrackicu...

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: Razer mamba je obican bezicni mis, ocigledno je da Razer igra sa njom na marketing. Nikad bezicni misevi nisu bili dobri za gaming. Probao sam Razer Lachesis, nije bolji od G9, a te tegice u G9 mozes kompletno da sklonis, daleko od toga da je tezak za igranje
:: Razera svi preporucuju jer ga generalno koristi masa, a ponajvise ameri kojima kad postavis nesto ispred ociju i utrljas im malo marketinga kupuju sve ko ovce..
:: Kupi, probaj, pa ces da vidis..
:: :: Prvo je SteelSeries drugo nisu im nista narocito misevi, trenutno je Razer mamba najbolji mis. Svidja mi se u tom SteelSeries sto imaju podlogu SC2 koju bih rado kupio cim bih je video :). Po meni Razer je sam vrh za gaming gear :), a taj G9 se mnogima ne svidja jer ima neke tegove pa je tezak za igranje, razera svi preporucuju
:: :: Pozdrav
:: :: :: To je svemirski mish...koji ruku na srce nisam probao...ako ti tvrdish onda mora da je najbo....,ja tvrdim da ga nijedan PRO gejmer (fps igre) ne koristi osim ako ga neki sponzor ne uslovljava
:: :: :: Inache najboju gejming opremu trenutno na svetu ima STEALSERIES od misheva i podloga do sluski i ostalih rekvizita...pa onda dodje razer, pa ostali...
:: :: :: :: Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo..
:: :: :: :: A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: :: :: :: :: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: :: :: :: :: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: :: :: :: :: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: :: :: :: :: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: .... 12.12.2009. 09:59 #169355

broj poruka: 9121
Evo pogledaj detaljno :):

http://www.benchmark.rs/Benchmark-testovi/Periferije/Uporedni-test-gaming-miseva-Q4-2009.html

Pozdrav!

:: Razer mamba je obican bezicni mis, ocigledno je da Razer igra sa njom na marketing. Nikad bezicni misevi nisu bili dobri za gaming. Probao sam Razer Lachesis, nije bolji od G9, a te tegice u G9 mozes kompletno da sklonis, daleko od toga da je tezak za igranje
:: Razera svi preporucuju jer ga generalno koristi masa, a ponajvise ameri kojima kad postavis nesto ispred ociju i utrljas im malo marketinga kupuju sve ko ovce..
:: Kupi, probaj, pa ces da vidis..
:: :: Prvo je SteelSeries drugo nisu im nista narocito misevi, trenutno je Razer mamba najbolji mis. Svidja mi se u tom SteelSeries sto imaju podlogu SC2 koju bih rado kupio cim bih je video :). Po meni Razer je sam vrh za gaming gear :), a taj G9 se mnogima ne svidja jer ima neke tegove pa je tezak za igranje, razera svi preporucuju
:: :: Pozdrav
:: :: :: To je svemirski mish...koji ruku na srce nisam probao...ako ti tvrdish onda mora da je najbo....,ja tvrdim da ga nijedan PRO gejmer (fps igre) ne koristi osim ako ga neki sponzor ne uslovljava
:: :: :: Inache najboju gejming opremu trenutno na svetu ima STEALSERIES od misheva i podloga do sluski i ostalih rekvizita...pa onda dodje razer, pa ostali...
:: :: :: :: Niko ni ne prica ovde da je skuplje, bolje, promasio si malo..
:: :: :: :: A s`obzirom koliko dugo godina sam gamer, i koliko misheva mi je proslo kroz ruke, tvrdim da je G9 za sad najbolji..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: Mozda se razumete u hardware ali u misheve....poima nemate
:: :: :: :: :: kod misheva nije logika skuplje=bolje i da sto vishe sljasti...i da ako je laserski znaci ida je precizniji u odnosu na opticki..
:: :: :: :: :: Za ovakvu vrstu hw-a potrebne su godine iskustva i jako jako puno modela razlicitih proizvodjaca da vam prodju kroz ruke..
:: :: :: :: :: A da bi ispunili te uslove morate biti pro-gamer..
:: :: :: :: :: Relano ne bi me cudilo da tog NZXT-a shije Microsoft Inteli 3.0 za kog bi svaki pro gejmer ubio :-D ili neki MX518(po meni glomazan) koji su imace opticki mishev
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs