koje napajanje preporucujete Chieftec GPS-350EB-101A iliLC Power LC6550...prvo je od 350w a drugo je od 550w...nisam neki freek samo zelim da budes to tise i stabilnije,razlika je mala!unapred zahvalan
mislim da su po kvalitetu oba proizvodjaca u istom rangu razlike su sigurno vrlo male, ortak ima doticni chieftec i mogu reci iz iskustva da je vrlo tih ali verujem da je i LC tih takodjer, sto se tice snage naravno da je 550W bolje resenje od 350W tu nema price. Ja bi se na tvome mestu, ukoliko mi razlika u ceni nebi bila bitna, odlucio za LC ali ipak sacekaj misljenje nekoga ko ima pomenuto napajanje a takvih na ovom forumu ima dosta. misljenje vlasnika je najkompetentnije
Ja sam imao chietec 420W dual fan i zamenio sam ga pre oko mesec dana za LC6550 GP zbog buke, razlika je drasticna u korist LC-a. Drugar poseduje LC6550G vec nekih godinu dana i ekstra je zadovoljan s tim sto je on zamenio fabricki ventilator od 14cm sa nekim CoolerMaster super silent fan 12cm i njemu je napajanje necujno (bukvalno). Moj burazer je pre par dana zamenio svoje napajanje Chietec 420W sa LC6550GP i odusevio se koliko je tise. Meni je buka bitan faktor i zbog toga dajem prednost LC-u.
ljudi su se vise zalili na Chiftech napajanja nego na Lc ..., pa ako su iste cene , a ovaj je 550w (sigurno je manje,ali..) onda Lc... `Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.